• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım kusuyor

Mustafa Ali

Yeni Üye
Sultan papağanım kusuyor halsiz depresif halde ve kusarken kafasını sürekli sağa sola sallayarak kusuyor aşırı uykulu kafesini suluğunu sürekli temiz tutuyorum diğer papağanlarımda yok aynı kafeste kalan diğer papağanım da canlı canlı hiçbir problemi yok 4 aylık ve bazen titreme var kanatlar düşük plastik çiçek kemirdi biraz bundan ötürü mü yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Mustafa Ali

Yeni Üye
Bana zehirlenme durumu gibi geldi bol su içirin varsa şırınga ile ağzına verin. İmkan varsa kanatlı uzmanına götürün yoksa dediğim gibi bol su içirin. Dal darı vs verin. Bu arada kuşun ve dışkıların resmini koyabilir misiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bana zehirlenme durumu gibi geldi bol su içirin varsa şırınga ile ağzına verin. İmkan varsa kanatlı uzmanına götürün yoksa dediğim gibi bol su içirin. Dal darı vs verin. Bu arada kuşun ve dışkıların resmini koyabilir misiniz
Elle besleme gerekebilir. Ve Su icirin
elle besleme yapın doyurun hayvanı suda verin ağzına probyotık takvıyesi yapın
Yapılması gerekeni arkadaşlarım, kardeşlerim gayet güzel bir şekilde anlatmışlar 😊 bende aynı fikirdeyim ama imkan varsa kanatlı uzmanına götürün.. geçmiş olsun

Üst Alt