• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! sultan papağanım kusuyor lütfen yardım edin

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hareketleri güzel normalde dişi kur yapmak için yem kusuyor diye biliyorum en azından 2 defa muhabbet kuşlarında denk geldim ama sizinki erkek erkeklerin de öyle bir hareketi oluyor mu bilmiyorum hareketleri güzel maşallah.
Dişi sultanlarda pek kusmaz kızgınken çömelir gibi yapıp popoyu havaya kaldırıp değişik melodiler çıkarır ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Elinizde probiyotik varsa her ikisine de 3 gün üst üste tazeleyerek probiyotik verin, kafeste maks 8 saat kalsın ☺

nissa

Yeni Üye
Kafasını sağa sola sallayarak yem kusması normal bir durum değildir ki ilk eklediğiniz dışkı da normal değil. Siz dışkı ve genel durumunu takip edin var ise elinizde sabah probiyotik takviyesi yapın. Yarın tekrar 3 5 güncel dışkı yapınca konuya resmini ekleyin.
merhaba bugün üniversitem yzun sürdü diye fazla zaman geçiremedim kuşumla fakat geldiğimden beri izliyorum herhangi bi kusma olmadı dışkısı da şu şekilde ve enerjisi yerinde galiba konduğu dalla çiftleşmeye çalışıyor..

nissa

Yeni Üye
Bence şuanlık bir kafeslerini ayırın dişide hastalık var mı yok mu bilmiyoruz hala bir arada tutmanız durumu daha da kötü yapabilir. Şuan gece uyuyorlardır yarın ayırın derim kafes alıp.
bugün kafes alıp ayırdım dişinin dışkısı normal duruyor erkeğin şu şekilde hala enerjisi yerinde davranıyor

nissa

Yeni Üye
Tek dışkı baz alınmaz beyaz peçeteye dört beş tane yeni yapılmış dışkıları atarsanız daha iyi olur. Kullandığınız probiyotik var mıdır
daha dışkısını yapmadı altına kağıt havlu sermiştim bekliyorum probiyotik olarak da bugün röhnfried diye bi markalı probiyotiğe başlattım bu sitede önerenleri görmüştüm ama ne kadar iyi bi bilgim yok

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
daha dışkısını yapmadı altına kağıt havlu sermiştim bekliyorum probiyotik olarak da bugün röhnfried diye bi markalı probiyotiğe başlattım bu sitede önerenleri görmüştüm ama ne kadar iyi bi bilgim yok
Rutin bakımları için linkini verdiğim konuyu inceleyin lütfen. Aslı arkadaşımın dediği gibi tek dışkı olmaz yapsın 4 5 tane eklersiniz Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ?

nissa

Yeni Üye
Rutin bakımları için linkini verdiğim konuyu inceleyin lütfen. Aslı arkadaşımın dediği gibi tek dışkı olmaz yapsın 4 5 tane eklersiniz Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ?
ben de tam bu videodaki üç ürünü almıştım peki videodaki sırayla mı kullanmam daha doğru olur şuanki durum için yoksa üç gün art arda probiyotiği mi kullanmalıyım bunu yapmamı söyleyen de olmuştu, bu arada bir kez daha dışkıladı fotoğrafını çektim ama bikaç kez daha yapmasını bekliyorum tüm fotoğrafları beraber ekleyeceğim

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
ben de tam bu videodaki üç ürünü almıştım peki videodaki sırayla mı kullanmam daha doğru olur şuanki durum için yoksa üç gün art arda probiyotiği mi kullanmalıyım bunu yapmamı söyleyen de olmuştu, bu arada bir kez daha dışkıladı fotoğrafını çektim ama bikaç kez daha yapmasını bekliyorum tüm fotoğrafları beraber ekleyeceğim
Videodaki gibi yapabilirsiniz ama takviyeleri kullandıktan sonra sadece içme suyu kullanın iyi günler dilerim.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
beylikdüzündeyim fakat hiç kanatlı uzmanı bilmiyorum etrafımda önerebileceğiniz birileri var mı
Size en yakın listemizde ABC veteriner kliniği var arayıp bir görüşün lütfen dışkı analizi yapıp yapmadıklarını sorun eğer orası olmaz ise Küçükçekmece pet ve kuş veteriner kliniği var.

nissa

Yeni Üye
Size en yakın listemizde ABC veteriner kliniği var arayıp bir görüşün lütfen dışkı analizi yapıp yapmadıklarını sorun eğer orası olmaz ise Küçükçekmece pet ve kuş veteriner kliniği var.
abc veteriner kuşlara bakmadığını sadece kedi ve köpeklere baktığını söyledi şimdi küçükçekmecedekine bakacağım

Üst Alt