• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım kusuyor ishal yemek yemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mihriban050

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
İshal
Kusma
Halsizlik
Hastalık Belirti Tarihi
15 Ara 2022
Kullanılan İlaç
Flagyl
Merhaba dün gece sultan papağanımın su kustugunu farkettim ve su gibi ishaldi halsiz sürekli uyuyor bugün sabah veterinere götürdüm ama çok anlamadıklarını söylediler flagyl verdi yem yemediği için a21 mama aldım şırıngayla onu yedirmeye çalıştım azda gündüz den beri hiç kusmadı yedirdikten sonrada sürekli kaşınıyor kendini temizliyor bileziğiyle uğraşıyor ve uyukluyor sizce ne yapmam gerekli dinlenmeye mi bırakmalıyım çok korkuyorum lütfen yardım edin 2 sultan papağanım var biri sürekli boş yumurtluyor ve sürekli ikisi yatıyor boş bırakmıyor zorla çıkarıyoruz bazen aceba onla alakalı birşey mı

Mihriban050

Aktif Üye
Dün su gibiydi kakası bügün beyaz siyah dönmüş

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba flagy veren veteriner ne teşhis koydu? Kuşların videosunu ve dışkı resmi görelim birde kilolarını öğrenelim

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Mihriban050

Aktif Üye
2 gün önce hastalığı başladığıda hem su kusuyor hem alttan su dışkılıyordu dün veteriner çok anlamadığı söyledi ama bu ilaç iyi gelebilir dedi yemek yemediği içinde a21 mama aldım şırıngayla onu veriyorum kusma 1 gündür yok kakası biraz katılaştı ama beyaz mamadan mı bilmiyorum sürekli uyukluyor kendini temizliyor kaşınıyor küpe kolye yüzük fermuar sürekli tutup bırakmıyor oynuyor

pashaeli

Aktif Üye
burunları neden böyle siyah ?
bilgisi olan yazabilir mi

Mihriban050

Aktif Üye
Merhaba flagy veren veteriner ne teşhis koydu? Kuşların videosunu ve dışkı resmi görelim birde kilolarını öğrenelim
2 gün önce hastalığı başladığıda hem su kusuyor hem alttan su dışkılıyordu dün veteriner çok anlamadığı söyledi ama bu ilaç iyi gelebilir dedi yemek yemediği içinde a21 mama aldım şırıngayla onu veriyorum kusma 1 gündür yok kakası biraz katılaştı ama beyaz mamadan mı bilmiyorum sürekli uyukluyor kendini temizliyor kaşınıyor küpe kolye yüzük fermuar sürekli tutup bırakmıyor oynuyor l

Mihriban050

Aktif Üye

Mihriban050

Aktif Üye
2 gün önce hastalığı başladığıda hem su kusuyor hem alttan su dışkılıyordu dün veteriner çok anlamadığı söyledi ama bu ilaç iyi gelebilir dedi yemek yemediği içinde a21 mama aldım şırıngayla onu veriyorum kusma 1 gündür yok kakası biraz katılaştı ama beyaz mamadan mı bilmiyorum sürekli uyukluyor kendini temizliyor kaşınıyor küpe kolye yüzük fermuar sürekli tutup bırakmıyor oynuyor l
Tepkileri aynı okşanmayı seviyor yanında sultan papaganı var onla ötüp birbirlerine sesleniyorlar dolanıyor onla ama hiç birşeyi canı istemiyor gibi suyun yemin basına gidiyor bi tane alıyor bırakıyor

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kusması nasıldı salyalı mı köpüklü mü ağız kokusu var mı kuşta

Mihriban050

Aktif Üye
Ağız kokusu yok 2 gün önce su kustu uzaktan gördüm salya fark etmedim

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bu konunuzu kilityorum tek konudan ilerleyiniz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt