• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım korkusu

erkan1325

Aktif Üye
Veterinere gittik röntgen cektiler kırık çıkık yok dedi kan durdurucu ilac verdi bide agrı kesici onları kullanıyoruz bu kadR baska bişey demedı işte cırpınmaması uçmaması lazım iyleşmesi için onada dikkat ediyoruz
En kısa zamanda iyileşir inşallah tekrar geçmiş olsun

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Kuşunuza çok iyi baktığınız attığınız kafesli fotoğraftan belli ve sizin gibi sahibi olduğu için şanslı. Kısa sürede sağlığına kavuşması dileğiyle. 🙏

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sırf onun için babama ağaç kestırdım merdiven yapması için o uyumadan ışığı kapatmıyorum gecen perdeler yumuşatıcı kokuyo diye rahatsız olmasın diye perdelerın yerini bile değiştirdık aksam kokmayan perdeyı taktık rahatsız olmasın diye dolu oyuncagı var tasıma kafesı var tasıma cantası var evin kapı zilini bile bozduk sırf korkmasın diye daha neler neler yani benım kadar ilgilenen varmıdır hıc bilmıyorum gercekten benimkş bitaz aşırıya da kaçıyo olabilir ama konusamadıgı derdını anlatamadıgı için onun sesi olmaya calısıyorum
Gerçekten sizi tebrik ediyorum. Bu şekilde ilgilenmeniz onu ne kadar çok sevdiğinizi gösteriyor. Fakat aslında bazen de yeri geldiğinde rahat olmak gerekiyor. Bunu ben kendim şahit oldum. Çünkü sakınan göze çöp batar deyimi inanın çok doğru. Bende sizin kadar çok üstüne düşüyorum. Ama nedense de çevremde kuş besleyenlere bakıyorum hep benim başıma kötü bir durum geliyor. Kuzenimle birlikte 2019 yılında aynı zamanda kuş aldık. Kuzenimin kuşu hala yaşıyor. Ve genelde salmiyorlar çok ilgilenmiyorlar yemini suyunu veriyorlar. Ama benim üstüne üçüncü kuşum. 🙁 Birazda rahat olmak gerekiyor aslında. Siz elinizden geleni yapın yapıyorsunuz zaten. Siz vitaminlerini eksik etmeyin bu dönemde eğer ki orayı kaşıyorsa boyunluk takabilirsiniz. Ben kısa zamanda toparlayacağına inanıyorum geçmiş olsun minik yavrunuza 🙏🏻

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Gerçekten sizi tebrik ediyorum. Bu şekilde ilgilenmeniz onu ne kadar çok sevdiğinizi gösteriyor. Fakat aslında bazen de yeri geldiğinde rahat olmak gerekiyor. Bunu ben kendim şahit oldum. Çünkü sakınan göze çöp batar deyimi inanın çok doğru. Bende sizin kadar çok üstüne düşüyorum. Ama nedense de çevremde kuş besleyenlere bakıyorum hep benim başıma kötü bir durum geliyor. Kuzenimle birlikte 2019 yılında aynı zamanda kuş aldık. Kuzenimin kuşu hala yaşıyor. Ve genelde salmiyorlar çok ilgilenmiyorlar yemini suyunu veriyorlar. Ama benim üstüne üçüncü kuşum. 🙁 Birazda rahat olmak gerekiyor aslında. Siz elinizden geleni yapın yapıyorsunuz zaten. Siz vitaminlerini eksik etmeyin bu dönemde eğer ki orayı kaşıyorsa boyunluk takabilirsiniz. Ben kısa zamanda toparlayacağına inanıyorum geçmiş olsun minik yavrunuza 🙏🏻
Evet bencede etkisi var aman bişey olmasın diye uzerıne düştükçe hıc olmadık yerden bişey cıkıyor ama elimizde degıl yani oylece bi köşeye bırakamayız ama inş biraz daha rahat olmayı öğreniriz