• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan papağanim kayboldu

melek dalgıç

Yeni Üye
Hic bir yerin açık olmamasına rağmen kuşum evde degil gece acik unutmusum ama sineklik vardi sabah saatlerinde kapatmis annem kapiyi bi kac hafta önce annem ikitane Sultan papağani almisti bi kaç gunden beride kusum otuyodu bu sabah baktigimda hic bi yerde yok nasil oluyo anlamiyorum nerden kacti bilmiyorum

betul.a

Aktif Üye
Sineklikleriniz görseldeki gibiyse alt kısımdan itip çıkabilir.
Gece eve girip çıkan olduysa kapıdan çıkmış ve karanlıkta fark edilmemiş olabilir.
Siz evde iyice arayın. Kuş sesi açıp dolap arkalarına vs. her yere bakın
Bulunur inşallah 😞

Ekli dosyalar

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Valla çok spesifik bir şey ama arkadaşımın başına geldiği için anlatıyorum. Alçıpan tavan olan bir evdi arkadaşımın evi. Teee kartonpiyerin ordan delik açmış içine girmiş muhabbet kuşu. Onlar da böyle nerden kaçtı falan dediler ama olmayınca kaçtı diyor insan. Sonradan tavanda sesler duyunca farkettiler. tavana delik açıp aldılar sonra tamir ettiler orayı. Umarım böyle saçma sapan bir yerden çıkar.

betul.a

Aktif Üye
Valla çok spesifik bir şey ama arkadaşımın başına geldiği için anlatıyorum. Alçıpan tavan olan bir evdi arkadaşımın evi. Teee kartonpiyerin ordan delik açmış içine girmiş muhabbet kuşu. Onlar da böyle nerden kaçtı falan dediler ama olmayınca kaçtı diyor insan. Sonradan tavanda sesler duyunca farkettiler. tavana delik açıp aldılar sonra tamir ettiler orayı. Umarım böyle saçma sapan bir yerden çıkar.
Benim de aklıma rozans geldi şimdi. Büyük ve tavana sabit olmayan bir rozans varsa girmiş olabilir. Benimkinin ilgisini çekmişti ilk gördüğünde çünkü

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Evi arayın iyice. Birkez askıdaki kıyafetin koluna saklanmış bulundu ☺ dolap arkasında bulunanlar çok oluyor. umarım sizinkide öyledir.