Sultan pappağanım kaslyor kanat acıp kalyor ishal kusmyla başladı Burayada yazmştm tedavi ve elle besleme ye başladım ama bugün bu durumda neden oluyor olabilir acillllll!!!!
Sultan pappağanım kaslyor kanat acıp kalyor ishal kusmyla başladı Burayada yazmştm tedavi ve elle besleme ye başladım ama bugün bu durumda neden oluyor olabilir acillllll!!!!
Besleme yaparken soluk borusuna kaçmamistir inşallah yanlış ilaç da değildir umarım ilacın fotosunu atar mısınız.bide ne tür bir besleme maması ve aparatı temin ettiniz?
Kaçırdgımı düşünmüyorum petshoptaki abi baya anlattı ona göre yaptım herhangi bir boğulma vs durumu gözlemlemedm ama inşallah kaçmamştır bactrm srup aldım 2.gün bugün hayvan tüm gece kasıldı 5dkda bir yaşıyor ama içim parçalandı gerçekten artık beslerken de bi umut beslyrum bu hallerini görmek çok kötü
Kanadı açık mı kalıyor yoksa çırpınma vs oluyor mu? Bence geç kalmadan veterinere götürün biz muhabbet kuşumuz için veterineri zor bulduk birsürü tozu karıştırıp verdi ama içemeden kaybettik aynı gün sizin de aynı üzüntüyü yaşamanızı hiç istemem..
Kanadnı çırpıyor ayagı kaslıp kalıyor veterinere götürdüm birkaç yerle daha da iletişime geçtim şehir dışında hatta ne yapablirim diye malesef kimse bişey bilmiyor veternrler kanatlı konusunda uzman olanı bulmak zor yasadgm yerde bitane buldum kanalı veternri dye blniyormuş gerçekten işini hakkıyla yapan insanları ayrı tutarak söylyrm gülerek dalga geçerek bana cevap verdi çok bilgi sahibi olamayablrler ama netcde can bi kedi köpek neyse kusta o hicbiribnin bi farkı yok ötekinden en azndan ne yapabiliriz kültür ilaç vs. Bişey söyşmsni bekledim en azndan bilmiyorm da dyeblir önemsenmemesi ne. çok sinirlendim böyle olunca veteriner seçeneğinde denedim götürdüm elimden ne gelysa yapmaya çalşyrm çok teşekkür ediyorum keşke düzelse başınız sağolsun sizinde gerçekten çok zor