• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanım kaşıntı ve hapşurma yada hıçkırma

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Biraz Nijer tohumu, yulaf, aspur yemine atarsanız kilo alabilir. Yem değişikliğinden de kilo kaybı olabilir. Sultan papağanı yemini Şehmus BAKIR hocamız çok güzel harmanlıyor. Tam ihtiyaçları kadar. İsterseniz oradan bir sonraki sefere temin edebilirsiniz👍🦜
Birde üzerinde bulunan parazit kilo almasını engeller ve kilo kaybına yol açar. Kanını emdiği için küçük dostunuz kilo kaybeder. Umuyorum ilaçtan sonra kilosunu alacaktır.(15 gün sonra 1 kez daha yapılacak. Tekrarı 3 ay sonra)

Atabey0640

Yeni Üye
Arkadaşlar vilmectin uyguladıktan sonra 5 gün geçti ilk damla tam nüfuz edemediğini düşündüğümden dün bir damla daha kullandım ama kaşınma problemi hiç azalmadı genel kaşıntı mevcut normal seviyede fakat sol ayağı çok rahatsız ediyor sürekli o bölgeyi kaşımaya çalısıyo. Tüy değişim zamanı galiba ayrıca kepek dökme de mevcut başka bir problem olma ihtimali var mı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Arkadaşlar vilmectin uyguladıktan sonra 5 gün geçti ilk damla tam nüfuz edemediğini düşündüğümden dün bir damla daha kullandım ama kaşınma problemi hiç azalmadı genel kaşıntı mevcut normal seviyede fakat sol ayağı çok rahatsız ediyor sürekli o bölgeyi kaşımaya çalısıyo. Tüy değişim zamanı galiba ayrıca kepek dökme de mevcut başka bir problem olma ihtimali var mı
Vilmectin i çok sık kullanmışsın. 2.doz en erken 7 gün sonra. Etkisini anca gösteriyor. Ayağı tahriş olmuştur. Terramicyn krem varsa uyumadan önce sürerseniz iyi olur. Ufak bir enfeksiyon kapmış olabilir. Tüg dökümünde kepek normal. Birde eviniz sıcak ise 3-4 gün sonra banyo yapsın. Sprey ile siz de püskürterek yapabilirsiniz. Sultan papağanı cildi nem ister❤🦜🤗Tekrar geçmiş olsun

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sultan papağanları kendini temizlemeyi çok sever. Genelde tüğ temizliği yapar, onları açar ve kepenkleri dökerler🤗🦜

Atabey0640

Yeni Üye
2. dozu kullanmamın sebebi ilk dozda deriye çok temas etmemisti bir de çok rahatsız oluyo kaşınırken dengesini yitiriyor düşecek gibi oluyor böyle hiç görmemiştim o yüzden bir an önce kurtulmasını istiyorum.Kremi tüy olan kısımlara nasıl uygulayabilirim çünkü ayağının tüy bitim kısmının yukarısını gagalıyor sürekli

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
2. dozu kullanmamın sebebi ilk dozda deriye çok temas etmemisti bir de çok rahatsız oluyo kaşınırken dengesini yitiriyor düşecek gibi oluyor böyle hiç görmemiştim o yüzden bir an önce kurtulmasını istiyorum.Kremi tüy olan kısımlara nasıl uygulayabilirim çünkü ayağının tüy bitim kısmının yukarısını gagalıyor sürekli
Üfleyin bakın lütfen, varsa tahriş sürün.

Üst Alt