• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım kafasını döndürüyor

LextacS

Aktif Üye
Sultan papağanın bugün eve yeni geldi yavru kafasını 180 derece döndürüyor bir hastalikmi yoksa genetik mi dün sordum bugün gene sorim dedim ama sadece strese girdiğinde sallıyor onu farkettim yani bu kuş sallabaşmi videoda var

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Size takviyeler önermiştim,sipariş verdiniz mi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Altına beyaz peçete serin, öyle bakalım idrarını da görmüş oluruz böyle belli olmuyor 🙏

LextacS

Aktif Üye
Peki bişey sorucam dışkısı.nasil olursa sallabas olur belirti olarak tek başını sallamasi sallabaş olduğunu kanıtlarmı @Burçak A.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Peki bişey sorucam dışkısı.nasil olursa sallabas olur belirti olarak tek başını sallamasi sallabaş olduğunu kanıtlarmı @Burçak A.
Sallabaş dediğiniz salmonella, çimen yeşili gibi olması, tikler olması lazım, denge kaybı yaşaması lazım siz dışkıyı atın yine de emin olmak isterseniz kanatlı uzmanına götürün dışkı tahlili yaptırın 🙏

LextacS

Aktif Üye
Sallabaş dediğiniz salmonella, çimen yeşili gibi olması, tikler olması lazım, denge kaybı yaşaması lazım siz dışkıyı atın yine de emin olmak isterseniz kanatlı uzmanına götürün dışkı tahlili yaptırın 🙏
Akşam atacağım denge kaybida yok
Akşam diskiyi aticam

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Enfeksiyon var 3 gün üst üste probiyotik varsa verin

Üst Alt