• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım kaçtı

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Amin sağolasın , kesinlikle güvenme bende birde 2 kapıyıda geçti . Zor olanı başardı. Öğlen 12.30 da kaçtı saat 23:00 oluyor nasıl geçtiğini anlamış değilim kafam hep onda :((
2 kapiyi birden gecmesi oldukca guc ve sasirtici 😔 yasanacakmis diyelim.. umarim size doner bulursunuz yada gercekten guzel bakicak biri bulur 😔

alici0

Paylaşımcı
Çok geçmiş olsun inşâAllah siz bulursunuz yada iyi bakabilecek birisi 😑 benim de son 2 yılda 5 kuşum kaçtı 😔
Nasıl alışabildiniz duruma ? Ben dışarda öten her kuşa acaba bizim Şakir mi diye bakıp duruyorum . Birde izine çıkmıştım daha kötü oldu

alici0

Paylaşımcı
2 kapiyi birden gecmesi oldukca guc ve sasirtici 😔 yasanacakmis diyelim.. umarim size doner bulursunuz yada gercekten guzel bakicak biri bulur 😔
Yaşadığını duymak bile beni sevindirir . Ama bulana ödül vereceğim diye mahalle grubunda yazdım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Nerede yaşıyorsunuz. Sosyal medyada büyük kuş sayfalarında kayıp diye paylaşmalarını rica edin. Bazen bulunabiliyor. Dilerim bulunur.

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Hemen resmini mahalleye A4 lere çıkarıp asin. Arkadaşların dediği gibi tepki verdiği bir sesle ( video kuş sesi yada sizin sesinize tepki veriyorsa) yakınlarda dolaşın. Kafesi iyi yapmışsınız . Tanıdığı bir sığınak görürse hemen gelir

alici0

Paylaşımcı
Nerede yaşıyorsunuz. Sosyal medyada büyük kuş sayfalarında kayıp diye paylaşmalarını rica edin. Bazen bulunabiliyor. Dilerim bulunur.
Bursa’da yaşıyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum 2. Gecesi benim pek ümidim kalmadı :(

alici0

Paylaşımcı
Aynı renklerde bir tane alsam acaba bana bu olayı unutturur mu arkadaşlar ?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bursa’da yaşıyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum 2. Gecesi benim pek ümidim kalmadı :(
Afiş şeklinde hazırlayın. Üzerinde Yer mahalle saat iletişim bilginiz olsun. Burada paylaşsanız bile birşey bence. Ki kafeskuşları sosyal medya hesaplarında da paylaşılır ,paylaşılması rica edilir derken bir ümit belki bulan vardır getirir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Afiş şeklinde hazırlayın. Üzerinde Yer mahalle saat iletişim bilginiz olsun. Burada paylaşsanız bile birşey bence. Ki kafeskuşları sosyal medya hesaplarında da paylaşılır ,paylaşılması rica edilir derken bir ümit belki bulan vardır getirir.
Aynen öyle siz afiş yapın ve @The Search medya sorumlumuza ulaşın size yardımcı olacaktır 👍