• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan papağanım kaçtı emniyet evleri mahallesi kağıthane

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Elimde olanı kattım suyuna burada yazılanları da alacağım yarın hemen disiplinli bir iyileşme kızım için bu kadar mücadele etmiş bu arada baya farklı uzak aynı semt ama uzak bi yerdenn cıktı petshopa inanın yolum düştü ora benim yolumun üzeri bile değildi bi sorayım dedim
Size demiştim rüzgarında etkisiyle uzağa gidebiliyorlar şükür gözünüz aydın 🙏

Sultanpapağan

Yeni Üye
Anlaştık hepsini yarın alıp başlıyorum bütün gece dışarıda kalmış kıyamam istanbul sokağı kokuyo :) resmen buradan böyle güzel dostlar edineceğimi tahmin etmemiştim umutsuzlukla yazmıştım

Sultanpapağan

Yeni Üye
Aslında 4.levent metronun orası sapphire arkasında kalıyoruz

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Aslında 4.levent metronun orası sapphire arkasında kalıyoruz
Bana çok uzak değilsiniz benim elimde sadece entrobac var isterseniz yarın bir miktar verebilirim size. Şehmus abiyede biraz uzaksınız sanırım onunla konuşmanız daha doğru olur.

Sultanpapağan

Yeni Üye
Ben bi yarın araştıriyim kardeşime de taksim taraflarına baktırırım bulamazsam sizin adrese geliriz sizi yormamış oluruz 🙏🥲

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Çok ama çok sevindim. İçimde bir his vardı bulunacağına dair ama umutlandırmakta istemedim. 🌸 Allah bir daha yaşatmasın. 🙏🏻🙏🏻 Gözünüz aydın evinizde bir bayram var diyelim ☺🩷

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Biraz önce wp den görüştük açıkçası bende çok sevindim bulunduğuna ☺🙏 Atmaca bir iki yaralamış ama çok kötü değil yarın akşam bana getirecekler bir bakayım durumuna yardımcı olmaya çalışırım☺