• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan papağanım kaçtı emniyet evleri mahallesi kağıthane

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
çok teşekkür ederim her şey için hepinşze tek tek ayağında biraz yara var kulağı için de veterinerden krem almışlar ayağına ne sürelim geçen gün biri teramicin sürmeyin diyodu
Teslim alınca yarasının fotoğrafını paylaşın buradan, dışkılarını da ekleyin. Üşümüştür sıcak tutun, dün katılmışsınız foruma yoksa aşağıdaki takviyeleri de temin ediniz mamaist'ten, düzenli kullanın bağışıklığı güçlensin.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Teslim alınca yarasının fotoğrafını paylaşın buradan, dışkılarını da ekleyin. Üşümüştür sıcak tutun, dün katılmışsınız foruma yoksa aşağıdaki takviyeleri de temin ediniz mamaist'ten, düzenli kullanın bağışıklığı güçlensin.

Ekstra olarak kesinlikle zeolit de eklensin zeolitde çok faydalı olur şuanda kuş için.

Erenb51

Tutkulu
Rica ederim ne demek 🙏🏻 Ben de bizim çocuğu sokakta halsizken buldum sahibini bulamadık o yüzden vicdan yapıyorum tabi ister istemez.
Haklısın ama öyle düşünme. Bence iyi bakıyorsun ve kuş şanslı olduğu için sana denk gelmiş😊 Çocukların elinde çar çur da olabilirdi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
çok teşekkür ederim her şey için hepinşze tek tek ayağında biraz yara var kulağı için de veterinerden krem almışlar ayağına ne sürelim geçen gün biri teramicin sürmeyin diyodu
Açık yarası varsa rif ampül alıp yarasına sürün. Nerde yaralandığını bilmiyoruz. Bakteri vs varsa hem engellemiş hemde tedavi etmiş olursunuz.

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Arkadaşlar hepinizi tanıdığıma o kadar mutluyum ki cidden şuan kelimelerle anlatamam size bunu eve getirdik hemen kendi kafesine girdi yemeğini yiyo Rabbim yüzümüze baktı iyi insanlar iyi ki varlar
Tombalak seni 😍 Takviyeleri temin edin, üşümüştür kekik çayı da verin iyi gelir. Hadi hayırlı olsun.
Bulup veterinere giden bilinçli arkadaşın da işi gücü rast gitsin.

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar hepinizi tanıdığıma o kadar mutluyum ki cidden şuan kelimelerle anlatamam size bunu eve getirdik hemen kendi kafesine girdi yemeğini yiyo Rabbim yüzümüze baktı iyi insanlar iyi ki varlar
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir 3 gün üst üste verin lütfen tekrar geçmiş olsun gözünüz aydın 😊🤲çok mutlu oldum, Rabbim ayırmasın inşallah bir daha 😊iyi insanlar baştacımız🤲😊

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Maşallah 🧿🧿🧿

Nerde bulmuşlar kuşunuzu.

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Arkadaşlar aklınızda bulunsun isterim, umarım yaşanmaz fakat eğer kuşlarınız ya da başka evcil hayvanlarınız kaybolursa X uygulamasında Kayıp Canlar isimli bir topluluk mevcut, yeni kuruldu epey aktifler oradan da paylaşım yapabilirsiniz.
Ben bulamadım topluluk takip edelim lazım olur

Sultanpapağan

Yeni Üye
Bütün takviyeleri alıcam ayağındaki yara kulağının orada bir de gagasıyla dokunduğu yerin arkasında tüy yolunmuş oraya hemen kapanmadan eczaneden rif ampul alıp döktüm

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Bütün takviyeleri alıcam ayağındaki yara kulağının orada bir de gagasıyla dokunduğu yerin arkasında tüy yolunmuş oraya hemen kapanmadan eczaneden rif ampul alıp döktüm
Dışkının kötü olması şuan normal çok stresli bir dönemden geçti belliki hayvan tarafından da hırpalanmış. Zeolit tozuda aldınız mı acaba?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun, probiyotik varsa elinizde verin lütfen 3 gün üst üste tazeleyerek 🙏🌸

Sultanpapağan

Yeni Üye
Elimde olanı kattım suyuna burada yazılanları da alacağım yarın hemen disiplinli bir iyileşme kızım için bu kadar mücadele etmiş bu arada baya farklı uzak aynı semt ama uzak bi yerdenn cıktı petshopa inanın yolum düştü ora benim yolumun üzeri bile değildi bi sorayım dedim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Elimde olanı kattım suyuna burada yazılanları da alacağım yarın hemen disiplinli bir iyileşme kızım için bu kadar mücadele etmiş bu arada baya farklı uzak aynı semt ama uzak bi yerdenn cıktı petshopa inanın yolum düştü ora benim yolumun üzeri bile değildi bi sorayım dedim
Çok geçmiş olsun, bulundu ya iyileşecektir prenses 🥰🌸

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Zeolit tozu bilmiyodum yarın alıcam hemen yemine mi katıyorum
Zeolit tozunu mamaist.com whatsapp hattından almanız lazım dışarıdan aldığımız zeolit tozlarınin içeriğinde kuslarımıza zarar verebilecek içerik olabiliyor.