• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan papağanım kaçtı emniyet evleri mahallesi kağıthane

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim Yiğit cidden kaç saattir ilgileniyosunuz var olun 😞🙏
Rica ederim. Bence bulunamazsa bile biri kapısını açmıştır çünkü internetten araştırdığıma göre ve 1 tane veterinerin söylediğinde göre %60-70 birinin evine balkonuna giriyorlarmış.

Sultanpapağan

Yeni Üye
İnşallah Demet Hanımcım mahalle kuaforüne kadar paylaştırdım bakalım Rabbimden umut kesilmez ;(

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İnşallah Demet Hanımcım mahalle kuaforüne kadar paylaştırdım bakalım Rabbimden umut kesilmez ;(
Yarın petshopları gezin yakında olanlara anlatın, yem almaya gelenler olabilir, fotoğrafını kapılarına yapıştırın, iyi düşünelim iyi olsun🤲

Sultanpapağan

Yeni Üye
Evet bu soğukta duramaz dışarıda öğlen de deprem oldu ya herkes dışarı döküldü camı açık bi yer bulmuştur tek duam o

Sultanpapağan

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar bu sabah ilan astım mahalleye petshop un camına bakalım hala ses yok hava buz gibi

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kafes kuşları olduğu için çok fazla yol katedeceğini sanmıyorum. Ve burda kayıp ilanları ile çok karşılaştık. Evet muhabbet kuşu boyutu gereği bulunma ihtimali çok düşük. Ama Sultan kayıplarında bulundu haberini çok duyduk. Allah'ım tez zamanda sağlıkla sıhhatle yavrunuza kavuşmanız temennimle 🩷🙏🏻🙏🏻

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Çokça da görüntülenme aldı ilanlar fakat dönüş olmadı henüz maalesef. Deprem sonrasında çok fazla hayvan kaybolmuş, umarım hepsi sağ salim bulunur. Kuşunuzu alan aile de olduysa malzeme almaya gelirlerse mutlaka görürler petshopta. Yem satan marketlerin civarına da ilanı asın bir ihtimal oradan da yem almış olabilirler.
Aslı hocama katılıyorum çok fazla uçamaz eminim ki birilerinin de dikkatini çekmiştir. Güzel haberlerinizi bekliyor olacağız.

Sultanpapağan

Yeni Üye
Merhabalar teşekkür ederim 😞😞😞ben de umudumu yitirmedim sabaha kadar uyumadım sabah hemen astım her yere kuaför dükkanına market önüne petshop a sadece çok rüzgar var bu cocuk çatıya uçtu ilk camdan oradan nereye gittiğini kestiremiyorum öyle kalabalık bina bina üstüne bi yer ki ardına deprem gelince kapı kapı da soramadım herkes dışarı kaçtı

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Rüzgar ve uçma kabiliyetinin iyi olduğunu varsayarak uzaklaşmışta olabilir umarım bulunur Bursa da kuş uçuşu 24 km öte de bulundu sultan papağanı ordan hesap edin. İyi haberi tez zamanda alırsınız inşallah.

Sultanpapağan

Yeni Üye
Öyle mi diyosunuz çok rüzgar var ama deprem anından bi hava ısındı o aralar naptı nereye sığındı bilmiyorum zaten hassaslar ya hem psikolojik hem vücut olarak bilmiyorum :(