• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanım Kaç Yaşında?

lavantakadin

Yeni Üye
Çok güzel ilgilendiğiniz düşünüyorum, tebrik ederim 🙏😇 inşallah size gelmeden önce ne yaşadıysa sizin sevginiz sayesinde hepsini unutup korkusuz, özgüveni yüksek ve aşırı mutlu bir çocuk olacak zamanla 😍 malesef sadece çekirdekle besleyenler var, ama bazı kuşlar da özellikle çekirdeği ayırabiliyorlar 🤷 fazlası yağlanma yapar bu yüzden esas yemini, meyve sebzeleri yemesi daha sağlıklı 😇
Çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallah. Gerçekten çok güzel bir duygu🥰

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallah. Gerçekten çok güzel bir duygu🥰
İnşallah 😇 hep birden fazla baktım şimdiye kadar, şimdiyse tek ama yaşlı bir muhabbet kuşu var evimde, hem yaşından hem show kuşu olduğu için dışarı çıkmaya vs hali keyfi yok, zaten kızımdan da hoşlanmıyor pek 🥲bütün gün kafesinden etrafı izlemeyi veya çıkarırsam çıkıp omzumda durmayı seviyor haftada 1 çıkıyor zaten, bugün çıkarsam yarın çıkarmaya çalışınca kıyamet kopuyor bırak beni dinlencem diye çığlık çığlığa 🤣 İnşallah ilk defa sultan papağanı besleyeceğim, onunla özel olarak ilgilenmek istiyorum tabii 3 yaş cadı kızım izin verdiği sürece 😅