• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım kabarıyor ve gaga gıcırdatma

Rıdvan baş

Yeni Üye
Kafesi yeteri kadar büyükse içeride kanatlarını açıp iki tünek arasında atlayabiliyorsa içeride durmasında sakınca yok hatta fayda var. Hastalık olup olmadığını hocalarımız yazacaktır 🙏
Tamamdır teşekkürler hocalarımız da yazar inşallah hastalanıyor mu diye endişe ediyoruz

alici0

Aktif Üye
Bende cevabı bekliyorum.Bugün baktım benimkide aynı gaga gıcırtıyor ,kaşınmada mevcut

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Gaga gıcırdatma derken uykuya geçiş veya keyif sırasında yapabiliyorlar, güzel bir şeydir. Böyle bir durumda bulunduğu ortamda güvende ve keyifli hissediyordur :)

alici0

Aktif Üye
Gaga gıcırdatma derken uykuya geçiş veya keyif sırasında yapabiliyorlar, güzel bir şeydir. Böyle bir durumda bulunduğu ortamda güvende ve keyifli hissediyordur :)
Kaşınmasınıda ona yorabilirmiyiz, fırsat buldukça hep kasınıyor .Ayaklarına kadar hemde :D Video açıyorum sultan papağanı seslerini duyunca oda başlıyor ötmeye kendince :)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kaşınmasınıda ona yorabilirmiyiz, fırsat buldukça hep kasınıyor .Ayaklarına kadar hemde :D Video açıyorum sultan papağanı seslerini duyunca oda başlıyor ötmeye kendince :)
Papağan sesine çok tepki veriyorsa erkek olabilir, tabii kesin olmamakla birlikte :D Kaşınması da dediğim gibi temizlik veya tüy değişimi olabilir, 3 ay civarı bebeklik tüylerini dökerler

Rıdvan baş

Yeni Üye
Videolardaki gibi yani hareketleri falan hastalık belirtisi mi acaba diye birşey olmasından korkuyoruz biraz kendi kendine de ötüyor artık bize ses açmadan

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bence bir sorun yok, yeni yeni alıştığı için durgun. Tüylerini kabartması devam ederse ve dışkıda bozulma olursa paylaşabilirsiniz 😇

Üst Alt