• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım ishal ve halsiz

Şevval135799

Yeni Üye
İyi günler erkek sultan papağanım 2 gündür ishal ve koyu yeşil rengi dışkısının biraz kabarık ve halsiz duruyo ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
İyi günler, kuşa ait öğle vakitlerinde çekilmiş kısa bir video paylaşabilir misiniz? Hangi tür gıdalar, tohumlar ile beslediğinizi kabarık ve halsiz durmadan önce herhangi bir değişiklik yapıp yapmadığınız hakkında bilgi verebilirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

Şevval135799

Yeni Üye
Hiç bir değişiklik yapmadık yem olarak daldarı yiyor başka değişik birsey vermiyoruz

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kafesi rüzgar görmeyen yere alınız iki odada aynı anda cam açmayınız açıyorsanız kapıyı kapatın ceyran yapmasın :) kuşunuz ani hava değişiminde üşütür hassas kuşlar sıcağı seven cins sultan papağanı ishal içinde biraz katı gıdalar vitamin verin ilaçtan önce çok ciddi bir durum görmedim diğer moderatör arkadaşlarım ne der bilmiyorum ama benim şahsi düşüncem. Eğer kuşunuz farklı besinlere alışkın ise katı gıdalar ishale iyi gelen patates haşlaması yerler yumurta olur yedirin üşütme durumunada ben genellikle sarmısağı 4 parça bölüp 1 bardak suya koyuyorum 1 gece suda bekletip suluğuna koyuyorum. Bu arada eğer ilaç verecekseniz verdiğiniz ilacın etkisini görmek için 1 hafta ilaç kullanıyorsanız ardından kuşa iyi bakmanız lazım vitamin takviyesiyle.