sultan papaganım 8-9 yaşlarında ben hiç çeşmenin altında yıkamazdım,benden habersiz yıkamışlar sonra güneşe koydular.ilk iki gün iyiydi şuan ishal oldu,hiç yapmadığı kadar sıvı şuan dışkısı.veterinere götürdüm bakmadılar bile kuşlarla ilgili birşey yapamıyoruz dediler.kanarya yemi aldım petshop vitamin verdi.dün gece az haşlanmış patates,yumutya sarısı ondan biraz fazlada beyazından yedi.şimdi yine sarı verdim azıcık yedi çok azda yem yedirebildim,su içmiyor denedim ama içiremedim.evde nasıl hızlı bir şekilde iyileştirebilirim.şuan keyifli ötüyor,kuş sesi açtım.tünekte duruyor aşağı inmiyor.bir kaç saat sonra tekrar yem yedirmeye çalışacağım,başka ne yapabilirim
sabah yaptığı dışkı bu şimdi yem ve yumurta yedikten sonra ki dışkısını bekliyorum.okuduğum şeylerde herkes farklı bir yöntem önermiş hangisi yapacağım bilmiyorum.ilk defa böyle bir şey yaşıyorum
sabah yaptığı dışkı bu şimdi yem ve yumurta yedikten sonra ki dışkısını bekliyorum.okuduğum şeylerde herkes farklı bir yöntem önermiş hangisi yapacağım bilmiyorum.ilk defa böyle bir şey yaşıyorum
Ekli dosyalar
-
1.3 MB Görüntüleme: 7