• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sultan papağanım ishal oldu

shyunsflo

Yeni Üye
sultan papaganım 8-9 yaşlarında ben hiç çeşmenin altında yıkamazdım,benden habersiz yıkamışlar sonra güneşe koydular.ilk iki gün iyiydi şuan ishal oldu,hiç yapmadığı kadar sıvı şuan dışkısı.veterinere götürdüm bakmadılar bile kuşlarla ilgili birşey yapamıyoruz dediler.kanarya yemi aldım petshop vitamin verdi.dün gece az haşlanmış patates,yumutya sarısı ondan biraz fazlada beyazından yedi.şimdi yine sarı verdim azıcık yedi çok azda yem yedirebildim,su içmiyor denedim ama içiremedim.evde nasıl hızlı bir şekilde iyileştirebilirim.şuan keyifli ötüyor,kuş sesi açtım.tünekte duruyor aşağı inmiyor.bir kaç saat sonra tekrar yem yedirmeye çalışacağım,başka ne yapabilirim

sabah yaptığı dışkı bu şimdi yem ve yumurta yedikten sonra ki dışkısını bekliyorum.okuduğum şeylerde herkes farklı bir yöntem önermiş hangisi yapacağım bilmiyorum.ilk defa böyle bir şey yaşıyorum

Ekli dosyalar

mortsvivants🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Bu dışkı iyi durmuyor, götüreceğiniz veteriner kanatlı uzmanı olmalı. Bilirkişileri etiketliyorum @EzgiA @Aslı Ö. dönüş yapacaklardır size.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba tekrardan temiz beyaz peçeteye dört beş tane güncel dışkıları ekler misiniz. Genel hâlini de görmek için videosunu atın bakalım. Üşütmüş olabilir, güneşe maruz kaldıysa güneşte çarpmış olabilir. Petyum veteriner kliniği var Bayraklı da. Mavişehir de Mavişehir veteriner kliniği.

shyunsflo

Yeni Üye
Merhaba tekrardan temiz beyaz peçeteye dört beş tane güncel dışkıları ekler misiniz. Genel hâlini de görmek için videosunu atın bakalım. Üşütmüş olabilir, güneşe maruz kaldıysa güneşte çarpmış olabilir. Petyum veteriner kliniği var Bayraklı da. Mavişehir de Mavişehir veteriner kliniği.

az önce yaptı az yediği ve su içmediği için çok yapmıyor.zorla az da olsa yem yedirdim birazda yumurta sarısı ama su içmiyor

Ekli dosyalar

shyunsflo

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Asli Arkadaşıma Ek Olarak Gazivet Veteriner Kliniği Bucaya Goturebilirsiniz 🙏
şuan iyi eskisi gibi uyumuyor tekrar azar azar yumurta yedi,ilk defa yem kabına indi,takip etmeye devam edeceğim.pirinç lapası yapmak istiyorum birde suyuna eklemek istiyorum nasıl yapmam gerek biliyor musunuz,suyuna bazıları beş altı damla derken bazıları yarısını su yarısını pirinç suyu ekleyin diyor sizce nasıl yapmalıyım,birde suyuna üç damla elma sirkesi damlatmak iyi mi sizce?

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Anladım. Ama Diskilari İçin İsterseniz Önerdiğimiz Kliniklerden Birine Götürün. Diski Analizi İçin Petyum'a Gidebilirsiniz. Derya Hanım Cok İlgili. Yarı Yarıya Olması Lazım Pirinç Suyu Ama Tam Emin değilim. @Burçak A.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Elma Sirkesi Vermeyin. Probiyotik Verebilirsiniz. 🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
şuan iyi eskisi gibi uyumuyor tekrar azar azar yumurta yedi,ilk defa yem kabına indi,takip etmeye devam edeceğim.pirinç lapası yapmak istiyorum birde suyuna eklemek istiyorum nasıl yapmam gerek biliyor musunuz,suyuna bazıları beş altı damla derken bazıları yarısını su yarısını pirinç suyu ekleyin diyor sizce nasıl yapmalıyım,birde suyuna üç damla elma sirkesi damlatmak iyi mi sizce?
Dün de söyledim size elma sirkesi florayı bozuyor, pirinci haşlayıp suyunu verin ama eğer kabız ise yukarıda öyle demişsiniz vermeyin ve probiyotik temin edip kullanın