• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım ishal kusuyor

Kübra.122

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar sultan papağanım ikimgundur halsiz öncesnde hiçbir şeyi yoktu önce dışkısı su gbi oldu sonra kendini kabartıp bekledi öyle sesi de çıkmadı yem yemek istiyor fakat içtgı suyu bile geri kustu hayvan dün diazyme 256 ve b vitamni basladım dal drı aspur yulaf veryrum ama çok yemiyor bugün ikinci gün dıskı resmini atıcam başka ne yapblrim çok fazla ilaç kullanmak istemyrm veterinere vs. Hcbirsey bilmiyorlar bu konuda kurtarablrmym acil yardım lütfen 🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba kuşunuzda bağırsak enfeksiyonu var muhtemelen verdiklerinizle alakalı bir zedelenme var . verdiğiniz gıdaların tarihlerine bakınız ve ekstra bişey vermeyin güzel çekirdekli karışımlı bir yem alın daldari ve aspur verebilirsiniz üç gün bu şekilde sade su verin hergun tazeleyerek sonrasında tekrar dışkı resmi görelim yardımcı olalım 👍

Kübra.122

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim sade su derken diazyme i ve vitamine devam edeyim mi sadece taze su mu vereyim? Çekirdekli karışım yem sıkıntı yaratmaz değil mi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çok teşekkür ederim sade su derken diazyme i ve vitamine devam edeyim mi sadece taze su mu vereyim? Çekirdekli karışım yem sıkıntı yaratmaz değil mi
Siz paraket yem diyin petshopa onlar verir versele laga veya goldwings olabilir 👍 sadece içme suyu verin ve günlük tazeleyin.. 3 gün böyle gitsin sonra tekrar dışkı resmi görelim

Kübra.122

Yeni Üye
Kuşuma paraket yem ve sade suyu vermeye çalışıyorum ama yemiyor içmiyor iyice bitkinleşti dışkılmadada bi problem var galiba yapmya calşyor yapamıyor 😞

Seydaaaa

Yeni Üye
Aynı durum bende de var lütfen yardım edin AKŞAM CIPS YEMISTI BU SABAH HEP KUSTU VE SUREKLI UYUYOR SADECE ŞU ICIYOR SUYU BILE KUSUYOR :(((

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yanlışlıkla mi verdiniz al tadına bak diyemi verdiniz cipsi