• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Görsel Paylaşım Sultan papağanım ilk defa dışarı çıktı🤩

Kaan1245

Yeni Üye
10-15 gün ardından dışarı çıkardım doğru yapmış mıyım17620690442647014348155826647700.jpg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kafes içi eğitimi verdiniz mi bu süre zarfında. Önce ele alıştırıp sonra salsaydınız. Ayrıca mutfak güvenli alan değil.

Kaan1245

Yeni Üye
Kafes içi eğitimi verdiniz mi bu süre zarfında. Önce ele alıştırıp sonra salsaydınız. Ayrıca mutfak güvenli alan değil.
Kafes içi eğitim yaptık elinize arada sırada gelsede geliyor ayrıca çıkarmadan önce heryeri kontrol ettim bir yerini kesicek zarar vericek biryer var mı diye hiçbir şey yoktu yani gerekli olan tüm kontrolleri yaptım bide mutfak ve salon Birleşik olduğu için mecbur olarak orda çıkardım 😅

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kafes içi eğitim yaptık elinize arada sırada gelsede geliyor ayrıca çıkarmadan önce heryeri kontrol ettim bir yerini kesicek zarar vericek biryer var mı diye hiçbir şey yoktu yani gerekli olan tüm kontrolleri yaptım bide mutfak ve salon Birleşik olduğu için mecbur olarak orda çıkardım 😅
Amerikan mutfak olduğunu tahmin ettim ama bu ortamda da kuş beslemek uygun değil. Yemek pişerken oluşan gazlar kuşları hasta ediyor. Ayrıca sultanlar fazla tüy ve kepek döker. İnce ince tüyler uçuşturur. Bu tüylerinde yemeklerinizle muhafaza etmesi sizin için uygun olmaz. Başka odada beslerseniz daha sağlıklı olur.

Kaan1245

Yeni Üye
Amerikan mutfak olduğunu tahmin ettim ama bu ortamda da kuş beslemek uygun değil. Yemek pişerken oluşan gazlar kuşları hasta ediyor. Ayrıca sultanlar fazla tüy ve kepek döker. İnce ince tüyler uçuşturur. Bu tüylerinde yemeklerinizle muhafaza etmesi sizin için uygun olmaz. Başka odada beslerseniz daha sağlıklı olur.
Zaten genelde bu odada durmuyor genelde kendi odama götürüyorum hem daha fazla ilgi verebiliyorum o şekilde bugün odayı süpürmek için getirdim salona çıkarma kararı aldım sonrasında hem biraz uçsun ortama alışsın diye bildiğim kadarıyla Sultan Papağanları aşırı sesten korkar bu yüzden süpürürken falan salona getiriyorum

Üst Alt