• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanım için ne yapmalıyım

pastelnaz

Yeni Üye
Sultan papağanım 8 yaşında.Bugün sabahtan beri halsiz kafesten çıkmak bile istemedi. İştahı az.Kanatlarını aşağıda tutuyor hafif kambur ve uyukluyor.Veterinere götürsem mi emin olamadım.Ne yapmalıyım

pastelnaz

Yeni Üye
Yarım saat oldu hala dışkılamadı biraz su içti ve az bişey daldarı yedi

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Merhaba yavrunuzun tünekte güncel fotoğrafını paylaşırsanız hocalarımız bakacaktır. Bide Watch unnamed | Streamable bu sayfaya videosunu yükleyip bağlantıyı kopyaladıktan sonra burada paylaşın lütfen kafes tabanınada beyaz peçete koyun hocalarımız dışkı görmek isteyecektir

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuş aç. Yumurtayı haşlayıp sarısını yedirmeye çalışın. Hava akımında vs kalmış olabilir mi?

pastelnaz

Yeni Üye
Daldarı yedirdim yine yumurtada koydum önüne yemiyor hava akımına çok dikkat ediyoruz ayrı bir odada

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Daldarı yedirdim yine yumurtada koydum önüne yemiyor hava akımına çok dikkat ediyoruz ayrı bir odada
İyice haşladıktan sonra sarısına yavaş yavaş su ekleyip mama kıvamına getirdikten sonra enjektörle yedirmeye çalışın

pastelnaz

Yeni Üye
Veterinere götürdüm antibiyotik ve suyu için iki damla başladık ama bugün sabah haraket dahi etmiyordu ağzına yemek sürmedi enjektörle veriyorum yumurta ceviz fln ama dünde verdim yoz mama bulamadım başka verebileceğim bişey var mı

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Veterinere götürdüm antibiyotik ve suyu için iki damla başladık ama bugün sabah haraket dahi etmiyordu ağzına yemek sürmedi enjektörle veriyorum yumurta ceviz fln ama dünde verdim yoz mama bulamadım başka verebileceğim bişey var mı
Yavrunuza ne teşhis kondu. Veteriner kanatlı uzmanımıydı.

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yedirin yine aç kalmasın, A21 elbesleme maması temin edin diyeceğim de bayramdan sebep geç gelir maalesef. Hangi antibiyotik verildi?

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Yedirin yine aç kalmasın, A21 elbesleme maması temin edin diyeceğim de bayramdan sebep geç gelir maalesef. Hangi antibiyotik verildi?
Yumurta sarısı verilsin dışarda açık petshop bulunmaz çünkü. Ben dışardan petshoptan bulmuştum daha öncede

pastelnaz

Yeni Üye
Yavrunuza ne teşhis kondu. Veteriner kanatlı uzmanımıydı.
Teşhis koymadı gögüs kasları erimiş dedi kendileri 7 günlük antibiyotik hazırladılar bir tane vitamin ve ishal için damla verdiler kanatlı uzmanı olduğunu sanmıyorum ama aradığım yerlerde kuşa bakabilecek tek orası vardı

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Teşhis koymadı gögüs kasları erimiş dedi kendileri 7 günlük antibiyotik hazırladılar bir tane vitamin ve ishal için damla verdiler kanatlı uzmanı olduğunu sanmıyorum ama aradığım yerlerde kuşa bakabilecek tek orası vardı
Demet hocamız müsait olduğunda ilgilenecek inşallah

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun, bağışıklık sistemi çok düşmüş, güçsüz şuanda,
Beslenme yetersizliği var,
Antibiyotik içerse daha çok ishal olur, bakteri yok parazit yok, solunum yolu enfeksiyonu yok, darı yulaf ve aspur verin, en çok ne seviyorsa yedirin
Aç kalmasın
ACİL probiyotik gerekli bağışıklık sistemi güçlenmeli
Maşallah SüphanAllah yaşı da var
Evde muz varsa verin, ishal durmalı
Bol bol besleyin lütfen
Kızıl darı çok severler verin varsa
♦Antibiyotik vermeyin lütfen

pastelnaz

Yeni Üye
Açık petshop bulamıyorum bayram yüzünden. İnternetten probiyotik istesem gelmesi uzun sürecek.Elimde bu var probiyotik gibi etkisi olur mu?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bence kaliteli bir probiyotik edinene kadar Yoğurt suyu verin, yulaf verin, muz yedirin. Bunlar sürekli değil ancak dediğim gibi kaliteli bir probiyotik edinene kadar geçici şeyler. Yulafıda fazla vermeyin.

Üst Alt