• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım için hangi kafesi almalıyım

Sultan papağanım

Aktif Üye
Merhaba ben sultan papağanım için kafes almak istiyorum şu anki kafesin boyasını çıkartıyor pirinç kaplama arıyorum ama internette çok fazla yok bunları buldum ama kaliteli mi uygun mu tam emin olamadım bu konuyla ilgili yardımcı olur musunuz

Ekli dosyalar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba ben sultan papağanım için kafes almak istiyorum şu anki kafesin boyasını çıkartıyor pirinç kaplama arıyorum ama internette çok fazla yok bunları buldum ama kaliteli mi uygun mu tam emin olamadım bu konuyla ilgili yardımcı olur musunuz
Ben burda ikinci tarzı almak istiyorum ama çok pahalı geliyor 😔

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
35*45 üretim kafesi almanız daha iyi olabilir

Sultan papağanım

Aktif Üye
Tek sultan papağanı bakıyorum ben o boyuttaki kafeslerin yüksekliği çok az sultan papağanları tırmanmayı seviyor diye okumuştum en boy 60 cmlik kafesler daha iyi olur diye

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
bende kullanıyorum hiç problem yaşamıyorlar, evde hem bölmeli hem de size önerdiğim kafesi kullanıyorum

Mert.

Eski Forumcu
Ya Didem hocamın dediği yada ikinci resimdeki güzel ikiside işini görür Didem hocamın dediği boyasız diye biliyorum ama emin degilim

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Ya Didem hocamın dediği yada ikinci resimdeki güzel ikiside işini görür Didem hocamın dediği boyasız diye biliyorum ama emin degilim
boyasız kafesler en mantıklısı boyalı olanları kuşlar kemirdiği için zehirlenme olasılığı çok yüksek oluyor.

Sultan papağanım

Aktif Üye
boyasız kafesler en mantıklısı boyalı olanları kuşlar kemirdiği için zehirlenme olasılığı çok yüksek oluyor.
Evet ben de o yüzden boyasız arıyorum şimdikini kemirmeye başladı ama geniş de arıyorum ne alacağıma karar veremedim yine de cevaplarınız için teşekkür ederim

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
o zaman bölmeli kafesleri de araştırın ben iki çeşit kullanıyorum çünkü

Mert.

Eski Forumcu
Seba kafesler kullanabilirsin bence onlarda iyi

Üst Alt