• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papaganim İcin Disi Aldim Ama Disi olup olmadigina emin degilim

Bayx

Yeni Üye
Videoda gormus oldugunuz pixele manita alalim dedik pesindende ayrilmiyo diger kusun ama disi olup olmadigi konusunda emin degiliz petshop bize disi dedi ama kesin disi olup olmadigini nasil anlayabilirim

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Videoda gormus oldugunuz pixele manita alalim dedik pesindende ayrilmiyo diger kusun ama disi olup olmadigi konusunda emin degiliz petshop bize disi dedi ama kesin disi olup olmadigini nasil anlayabilirim
Sağdaki grey olan mı dişi ? Yani pixel isimli hangisi 😅

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bence dişi 😅😊

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Genelde tek tip otuyo melodik otus duymadik hic ama 2 kere boyle mirildanma gibi gece duydum videosunu koydum
Pearl desenler çoğu zaman dişi oluyor ve videodaki ötüş melodik değil dişi ötüşü gibi duruyor. Ben yüksek ihtimal dişi diyorum ama kuş yetişkinse kanat altı tüyleri de kesinlik verir. Çekebiliyorsanız kanat altı ve kuyruk altı fotoğrafınıda ekleyin netleştirelim.

Bayx

Yeni Üye
Pearl desenler çoğu zaman dişi oluyor ve videodaki ötüş melodik değil dişi ötüşü gibi duruyor. Ben yüksek ihtimal dişi diyorum ama kuş yetişkinse kanat altı tüyleri de kesinlik verir. Çekebiliyorsanız kanat altı ve kuyruk altı fotoğrafınıda ekleyin netleştirelim.
Bize 4 aylik oldugunu soylediler

Üst Alt