• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım hırıldıyor

g10mze

Yeni Üye
Sultan papağanımı iki hafta önce sahiplendim, bana da bulunduğu odaya da çok alıştı, ismine tepki veriyor elimizde duruyor kafes içindeyken de gayet güzel şekilde ötüyor ama elimize almaya başladığımız anda kafa tüylerini indirip gözlerini kapatıp hırlar gibi sesler çıkartıyor. Sağlık sorunu yok yem de yiyiyor, agresif davranışı da yok, ilk günler ısırmak istiyordu ama artık o da yok. Bu yüzden neden hırladıgını ve bunu sürekli yaptığını çözemedim. Yardımcı olabilir misinizz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sultan papağanımı iki hafta önce sahiplendim, bana da bulunduğu odaya da çok alıştı, ismine tepki veriyor elimizde duruyor kafes içindeyken de gayet güzel şekilde ötüyor ama elimize almaya başladığımız anda kafa tüylerini indirip gözlerini kapatıp hırlar gibi sesler çıkartıyor. Sağlık sorunu yok yem de yiyiyor, agresif davranışı da yok, ilk günler ısırmak istiyordu ama artık o da yok. Bu yüzden neden hırladıgını ve bunu sürekli yaptığını çözemedim. Yardımcı olabilir misinizz
O anın videosunu streamable üzerinden yükleyip linkini burada paylaşırmısınız. Bebek sesi çıkarıyor olabilir görmek gerek.

g10mze

Yeni Üye
Ay çok teşekkür ederimmmm. Peki gözlerini kapatmasının sebebi ne olabilir

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Ay çok teşekkür ederimmmm. Peki gözlerini kapatmasının sebebi ne olabilir
Yavrular beslenme saatleri dışında günün çoğunu uyuyarak geçiriyorlar. Merak etmeyin problem yok 😊. Minik dostumuz çok tatlı maşallah.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Tamam ben yanlış anlamışım. Sizin çiftinizin yavrusu zannettim 😊.

Üst Alt