• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım hiç kafeste durmak istemiyor

iclal

Aktif Üye
Sultan papağanım hiç kafeste durmak istemiyor hep uçsun bizim üstümüzde dursun istiyor çıkarmayınca akşama kadar bağırıyor bunun için önerebilcrğiniz bir şey varmı

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Sultan papağanım hiç kafeste durmak istemiyor hep uçsun bizim üstümüzde dursun istiyor çıkarmayınca akşama kadar bağırıyor bunun için önerebilcrğiniz bir şey varmı
Kusunuzu salin. 😊 benimkide oyle surekli bagiriyor kafeste o yuzden bizde hep saliyoruz oda mutlu bizde. 🌸

iclal

Aktif Üye
Kusunuzu salin. 😊 benimkide oyle surekli bagiriyor kafeste o yuzden bizde hep saliyoruz oda mutlu bizde. 🌸
Zaten çoğunlukla dışarıda ama onun olduğu odada bulunmadığım zamanlar sokmak zorunda kalıyorum yada yemek yediğimiz zaman o zamanlar çok bağırıyor ama bir çözümü yok herhalde

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Çözümü yok cnkı oyle alışmış bizimki gibi aynı bende ıkı koysam kafesıne cıkana kadar bağırıyo alıştı aksama kadar dısarda sadece uyumaya giriyo gece o kadar

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Zaten çoğunlukla dışarıda ama onun olduğu odada bulunmadığım zamanlar sokmak zorunda kalıyorum yada yemek yediğimiz zaman o zamanlar çok bağırıyor ama bir çözümü yok herhalde
Şöyle ki daha ufakken bu davranisi daha cok sergiliyorlar. Fakat buyudukce bu durum daha cok oturmaya basliyor. Bende yemek yerken yada evi havalandirirken kapatiyorum bagirip bagirip susuyor. Aksamlari uyku saatine yakin kafeste cok bagirirsa ozamanda uzerini ortuyorum uykuya gecis yapiyor. Buyudukce zamanla oturacak tum duzen 😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Daldarıyı çok severler, kafese sokarken daldarı verirseniz kafesin iyi bir yer olduğunu ve kafese girmekle ödüllendirildiğini düşünebilir bu sayede kendi daldarıyı görüp kafese gidebilir :)

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kafesin içine oyuncak vs ilgisini çekicrk şeyler koyun sürekli uzun süre dışarda durmasın zamanla alışır

Üst Alt