• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım hastaa

Duygu09

Yeni Üye
Yaşadığımız şehir çok sıcak bir gece klimalı odada kaldık sultan papağanım da bizimle kaldı ve sabah kakası çok sıvıydı şuna da çok sesi çıkmıyor ne yapmalıyım ne önerirsiniz lütfen acil

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yaşadığımız şehir çok sıcak bir gece klimalı odada kaldık sultan papağanım da bizimle kaldı ve sabah kakası çok sıvıydı şuna da çok sesi çıkmıyor ne yapmalıyım ne önerirsiniz lütfen acil
Probiyotik, multivitamin kullanmalısınız
İnsan bebekler de klima karşısında hasta olur, direk ishal olurlar😔
Kuşlarımız bebekten daha naziktir, umarım düzelir

Duygu09

Yeni Üye
Şuna durumu çok iyi neşesi de yerinde üstü örtülü ve köşedeydi kakası da normale döndü bir kaç kez sulu yapmıştı ve ben korkmuştum klima kullanmamaya karar verdik teşekkürler yorumlar için

Duygu09

Yeni Üye
Watch unnamed | Streamable video yükledim neden böyle yapıyor hiç bir şey yok ken oynarken bir anda böyle kalıyor nazikçe uyandırmaya çalışıyorum sıcaktan mı yapıyor ?

Duygu09

Yeni Üye
Petshop dan aldığım vitamini suyuna koyuyorum başka ne yapabilirim kafesinde dal darı kalamar kemiği gaga taşı kum yem hepsi bazen meyve de veriyorum marul falan başka öneriniz var mı ?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Petshop dan aldığım vitamini suyuna koyuyorum başka ne yapabilirim kafesinde dal darı kalamar kemiği gaga taşı kum yem hepsi bazen meyve de veriyorum marul falan başka öneriniz var mı ?
Petshoptan alınan vitamin faydasızdır😔
Entrobac
Gervit-w
BtAmin forte
Zeolit tozu
Temin edin çok faydasını görürsünüz