• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım hasta

Alperen16

Aktif Üye
Biraz daha sağlam vitamin olsaydı iyi olurdu, yarım suluğa 7 damla uygundur çok etkili bir vitamin olmadığı için
Birde supravit var pharmavetti sanırım
Vitamini petshoptaki abi verdi bi bilgim yoktu bidahakine daha iyi ürünler almaya çalışıcam yemine biraz aspur karıştırıp verdim suyunada vitamin koyup verdim şuan yem yiyor yeni dışkı yaptı yem yemesi bitsin dışkısını atıcam

Bahar Y.

Müdavim
Vitamini petshoptaki abi verdi bi bilgim yoktu bidahakine daha iyi ürünler almaya çalışıcam yemine biraz aspur karıştırıp verdim suyunada vitamin koyup verdim şuan yem yiyor yeni dışkı yaptı yem yemesi bitsin dışkısını atıcam
Tabi ki bekliyoruz 👍

Alperen16

Aktif Üye
Kuşunda bi videosunu atar mısın
Telefonumda problem olduğu için yazamadım kus şuan uyuyo uyandırıp video çekmek istemiyorum kafes tabanında kabarık şekilde uyuyo sabahlarıda kabarık şekilde yatı uyanık yarı uyur en son konuşmamızdan sonra kuşa 2 gün vitaminli su ve bu gün ikindiden sonrada elma sirkeli su verdim şuan başka ne yapmalıyım

Bahar Y.

Müdavim
Dışkıda hastalık var, zayıflama var mı kuşta?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Suyuna verilen veya yedirdiginjz bişey dokunmuş vitamin ne marka ve ne ölçüde verdiniz? Bide yem ve ek gıdalar nelerdir? Sadece yem , aspur ve daldari verin yemezse elle besleme yapın ve suyunu günlük tazeleyin