• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Sultan papağanım hasta

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
kendisinden mesaj bekliyorum şuan yavrum iyileşirse sahiplendirmeyi düşünüyorum almadan önce araştırma yapmadığım için çok pişmanım evim sürekli ceyeran yapan bi ev şuanki hastalığı almadan önce de varmış ama olmasa bile muhtemelen hastalanırdı luanki tek duam acı çekmemesi ve iyileşmesi
Kuşunuzda karaciğer sorunu var gibi geldi bana. Muhtemelen yaşıda doğru değil. Bu kadar kısa sürede bu derece karaciğer sorunu yaşayacağını sanmıyorum. 😕

Rosguew

Yeni Üye
Kuşunuzda karaciğer sorunu var gibi geldi bana. Muhtemelen yaşıda doğru değil. Bu kadar kısa sürede bu derece karaciğer sorunu yaşayacağını sanmıyorum. 😕
mantar varmış öyle söylediler yaşı hakkında bilgim aldığımız kuşçunun dediği ile sınırlı

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
kendisinden mesaj bekliyorum şuan yavrum iyileşirse sahiplendirmeyi düşünüyorum almadan önce araştırma yapmadığım için çok pişmanım evim sürekli ceyeran yapan bi ev şuanki hastalığı almadan önce de varmış ama olmasa bile muhtemelen hastalanırdı luanki tek duam acı çekmemesi ve iyileşmesi
Tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah 🤲

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, aspergillus olma ihtimali çok yüksek, küf mantarıdır bu nedenle iyi bir tedavi programi lazım 🌸