• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Sultan papağanım hasta

Rosguew

Yeni Üye
Papağanım daha 1 aydır bende 3 aylık aldığımda hastaymış ama son 1 haftadır belirtileri arttı veterinere götürdüm mantar varmış yemek yiyemiyor su içiyor dokunduğumuz gibi kusuyor ilaçlarını veremiyoruz vereceğimiz anda canlanıyor parmaklarımızı kanatmaya başlıyor elde durmuyor havluyla da alamıyoruz solunum yaparken zorlanıp ses çıkarıyor sürekli yorgun halsiz bitkin veteriner biz ilaçlarını veririz bakarız dedi ama gecelik 2200 tl verebilecek bütçem yok kuşumun acı çekmesi beni de çok üzüyor ne yapabilirim lütfen bir şeyler yazın

mortsvivants🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Kuşunuzun videosunu streamble.com üzerinden ekler misiniz? Güncel dışkılarını peçete üzerinde ekleyin.

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Forum Rehberi
@Şehmus BAKIR hocamızda istanbulda ona ulaştırabilirsiniz belki yardımcı olur

Rosguew

Yeni Üye

yemeğini verdik iki defa kustu sonra böyle oldu şimdi ayaklandı ama yine nefes nefese

Rosguew

Yeni Üye
nasıl ulaşabilirim kendisine kuşum çok kötü şuan

Rosguew

Yeni Üye
çok kötü oldu hayvan acı çekmesine dayanamadım veteriner ile pazarlık ettim 1100 tl ye 1 gece kalacak şimdi yarına çıkarsa yarın ne yapacağım onu düşünüyorum
ulaşabilirseniz çok makbule geçer

mortsvivants🥈

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Solunum problemi ciddi duruyor bu noktada kanatlı uzmanına gitmeniz en sağlıklısı olacaktır. Veteriner kanatlı uzmanı mı? Değilse bence gitmeyin zaten bütçe konusunda da sorun yaşıyorsunuz. Bir de isterseniz Kağıthane Vetform Kliniği ile de bir görüşün en azından işini bilen birileri ilgilenmiş olurdu.

Rosguew

Yeni Üye
Solunum problemi ciddi duruyor bu noktada kanatlı uzmanına gitmeniz en sağlıklısı olacaktır. Veteriner kanatlı uzmanı mı? Değilse bence gitmeyin zaten bütçe konusunda da sorun yaşıyorsunuz. Bir de isterseniz Kağıthane Vetform Kliniği ile de bir görüşün en azından işini bilen birileri ilgilenmiş olurdu.

Rosguew

Yeni Üye
bilemiyorum ama kuşlar hakkında bilgili gözüküyorlardı kendi kuşları var kendilerinin baktığı baya kuşlar var zaten gelen hayvanlarda çoğunlukla kuştu şuan veterinerde kalıyor bu gece orada kalacak

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
bilemiyorum ama kuşlar hakkında bilgili gözüküyorlardı kendi kuşları var kendilerinin baktığı baya kuşlar var zaten gelen hayvanlarda çoğunlukla kuştu şuan veterinerde kalıyor bu gece orada kalacak
Hangi veteriner?

Şehmus beye ulaştırın kuşu. Gözünüz arkada kalmasın. Yapılacak birşey varsa ne gerekiyorsa fazlasını yapacaktır.

Rosguew

Yeni Üye
Hangi veteriner?

Şehmus beye ulaştırın kuşu. Gözünüz arkada kalmasın. Yapılacak birşey varsa ne gerekiyorsa fazlasını yapacaktır.
vetclass veteriner kliniği
şehmus beye yazdım kendisi bana dönerse yarın ulaştırmaya çalışacağım kuşumun acı çekmesini istemiyorum videolarda da göründüğü gibi durumu aşırı ciddi çok üzülüyorum kuşuma

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Forum Rehberi
vetclass veteriner kliniği
şehmus beye yazdım kendisi bana dönerse yarın ulaştırmaya çalışacağım kuşumun acı çekmesini istemiyorum videolarda da göründüğü gibi durumu aşırı ciddi çok üzülüyorum kuşuma
Çok üzüldüm sizin ve yavrunuz adını Şehmus hocamız yardımcı olacaktır mutlaka

Rosguew

Yeni Üye
Çok üzüldüm sizin ve yavrunuz adını Şehmus hocamız yardımcı olacaktır mutlaka
kendisinden mesaj bekliyorum şuan yavrum iyileşirse sahiplendirmeyi düşünüyorum almadan önce araştırma yapmadığım için çok pişmanım evim sürekli ceyeran yapan bi ev şuanki hastalığı almadan önce de varmış ama olmasa bile muhtemelen hastalanırdı luanki tek duam acı çekmemesi ve iyileşmesi