P Pty Yeni Üye Katılım 28 Eki 2020 Mesajlar 14 Tepkime puanı 4 Puanları 3 29 Eki 2020 #21 Çok zor. Bidaha canlı sahiplenemem sanırım. Eve giremiyorum şuan annemin evindeyim. Çok büyük kayıp oldu bizim için
Çok zor. Bidaha canlı sahiplenemem sanırım. Eve giremiyorum şuan annemin evindeyim. Çok büyük kayıp oldu bizim için
Yusuf Kürşat Akkuş Eski Forumcu Kurucu Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 1,979 Tepkime puanı 2,240 Puanları 113 Yaş 40 29 Eki 2020 #22 Pty' Alıntı: Çok acıymış bu anlatamam. Bi kuş değildi bizim için,resmen cenaze evine döndü evimiz Genişletmek için tıkla ... Evet fazlasiyla inanıyorum buna onlar sadece kuş değil aileden bir fert oluyorlar dost arkadaş oluyorlar. Her fani ölümü tadacaktır eminim siz elinizden geleni yaptınız fazlasıyla mutlu bir sekilde ayrildi aramızdan
Pty' Alıntı: Çok acıymış bu anlatamam. Bi kuş değildi bizim için,resmen cenaze evine döndü evimiz Genişletmek için tıkla ... Evet fazlasiyla inanıyorum buna onlar sadece kuş değil aileden bir fert oluyorlar dost arkadaş oluyorlar. Her fani ölümü tadacaktır eminim siz elinizden geleni yaptınız fazlasıyla mutlu bir sekilde ayrildi aramızdan
S Soner Aktif Üye Katılım 11 Eki 2020 Mesajlar 181 Tepkime puanı -16 Puanları 0 Yaş 35 29 Eki 2020 #23 Gecmis olsun cok üzücü