• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanım hasta ne yapmam gerekiyor

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben veteriner değilim ama kuş hasta olduğunda dırek afyonkarahisar üniversitesi gidiyor ve ordaki prof görüşüyorum ve şuan bilgi alıyorum bu hesap oğlum acmış sırıf bilgi almak için
Ama sürekli yükseliyor sun eğer siz veteriner okudysan belgeni paylaş burda kendi egonu yükselt meyin
Okuyorum ve bilgili paylaşıyorum kuşuna cips verdiğinizi de söyleyin o zaman. Bilginiz yok fikriniz var ben burada ego kasmıyorum, sizin gibi bilgisi olmadan fikri olanların yanlışlarını düzeltiyorum o zaman zahmet edip kuşunuzu da veterinere götürün bu forumdan da, bizlerden de bilgi almayın. Hep kuşunuzun anüsünü dışarı çıkarana kadar, cips ve tuzlu çekirdek yedirene kadar neredeydi o bilginiz? Güncelleme yeni mi geldi?

beratstlms

Yeni Üye
Sizin konunuzda yeteri kadar anlattım bana da siz diye hitap edeceksiniz burası sizin kahvehane yeriniz değil.
Pardon ama siz diyeceğiz ne dememizi istiyor sunuz
Size kötü bir şey yazmadık sadece bilgi almak için buradayız
Bize söylenen iletiyorum evet belki başka kuşu iyi gelmez ama bize iyi gelen şeyleri yazdık
Peki bu konuda bilgiliniz var
Soyelrmisiniz ne yapalım şimdi nasıl tedavi uygulayalım

beratstlms

Yeni Üye
Sizin konunuzda yeteri kadar anlattım bana da siz diye hitap edeceksiniz burası sizin kahvehane yeriniz değil.
Kahve konuşur gibi konuşmadım size. Mesajları dikkatli okuyun olurmu daha fazla laf sokmayı bırakalım tedavi için olan bilgilerinizi paylaşırsin olur mu

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Pardon ama siz diyeceğiz ne dememizi istiyor sunuz
Size kötü bir şey yazmadık sadece bilgi almak için buradayız
Bize söylenen iletiyorum evet belki başka kuşu iyi gelmez ama bize iyi gelen şeyleri yazdık
Peki bu konuda bilgiliniz var
Soyelrmisiniz ne yapalım şimdi nasıl tedavi uygulayalım
Size herhangi bir yardımda bulunmak zorunda değilim, buradaki kuş sahibine de gerekeni söyledim. Yukarıda da görüşümü açıkladım, size söylenen size söylenmiş. Burada önerin diye bir şey söylenmedi.
Kahve konuşur gibi konuşmadım size. Mesajları dikkatli okuyun olurmu daha fazla laf sokmayı bırakalım tedavi için olan bilgilerinizi paylaşırsin olur mu
Burada laf sokmaya çalışan da sizsiniz. Bilgilerimi de paylaştım, üslubunuza ve forum kurallarına dikkat etmesi gereken de sizsiniz. Sarımsaklı su kuşa verilmez. Kursağı ve bağırsağı bozarsınız. Vitaminler seyreltilerek verilir direkt karaciğeri yorarsınız.

beratstlms

Yeni Üye
İşe yaramayan ticari ürün yaramayan dan kasıt etkisiz her üstünde yazanı da almayın. Lütfen daha fazla konuyu bilmediğimiz şeylerle meşgul etmeyelim moderatöre karşı olan tutumunuza da dikkat edin yoksa forumdan uzaklaştırmak zorunda kalıcaz.
Moderatör karşı kötü bir şey demedik mesaj okurmusunuz sadece burda bilgi almak için buradayız

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hanımefendi bilgilerinizi paylasin konu bitsin ne yapabilirim şuan acil olarak
Beyefendi ben sizin ücretli veterinerlik hizmeti alacağınız veya emir vereceğiniz birisi değilim nereden geliyor bu samimiyet? Kanatlı uzmanı veterinere götürün, rif ampul önerilmiş onu da sürün.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İlk ağzına direkt 4 Damla vitamin direk ağzına verin sonra da 2 diş sarımsak izin suyunu çıkarın kuşun suluğuna verin iki günde toparlar Geçmiş olsun Acil şifalar
İki yumurta da kırıp omlet yapalım hocam 😩Bunlardan sonra kuşun dünyası kararır iç organlar ziyan olup sindirim sistemi biter 👍sarımsağı insan bile zor sindirirken 40 gr kuş iki diş sarımsağı nasıl sindirecek bunun herhangi bir açıklaması olamaz üstelik verdiğiniz vitaminleri kanatlı uzmanı asla tavsiye etmez çünkü veteriner Hekimler bu tür ne olduğu belli olmayan ürünler bulundurmaz lütfen bari hekimlerimizi buna âlet etmeyiniz 😞

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sultan papağanım hasta suyuna vitamin verdim haşlanmış yumurta verdim suyına limon damlattım ama hala böyle ne yayapabilirim
Bu çocugun durumu acil görünüyor dışkılar kötü ve kuş yerde acil müdahale gerekir. Lütfen yardım alınız

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Afyonda hayvan hastanesi'ndeki profesör söyle profesörden dahamı iyi bileceksiniz
Bakınız beyefendi profesör olabilir, dekan olabilir hiç problem değil
Sarımsak kullanımını önermiyoruz
Zararlıdır, zehirleyebilir
Siz de vermeyin lütfen
Buyrun

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ben veteriner değilim ama kuş hasta olduğunda dırek afyonkarahisar üniversitesi gidiyor ve ordaki prof görüşüyorum ve şuan bilgi alıyorum bu hesap oğlum acmış sırıf bilgi almak için
Ama sürekli yükseliyor sun eğer siz veteriner okudysan belgeni paylaş burda kendi egonu yükselt meyin
@beratstlms
Öncelikle Kendinize gelin, biz sizi tanımayız siz bizi tanımazsınız beyefendi
Üslubunuz yanlış, bizler yüzlerce hatta binlerce hastaya şifalı bilgiler veriyor yönlendiriyoruz
Profösörünüz, kanatlı uzmanı değil buna %100 eminim, ayrıca böyle bir prof da olmadığına eminim
Siz bilgi sahibi olsanız vitamini kuşa 4 damla ağızdan damlattırmazsınız
Vitaminler zaten faydasız profesyonel değil, %1 etkiler
Forumuz da münakaşaya, asla izin vermeyiz, kanunlar çerçevesinde ne yaptığımızı çok iyi bilen yetişkin insanlarız,
Yanlış bilgi verip ölüme sebebiyet vereceksiniz, uyarıyorum sizi

KAFESKUSLARİ.COM
YÖNETİMİ