• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanım hasta ne yapmam gerekiyor

beratstlms

Yeni Üye
Sultan papağanım hasta suyuna vitamin verdim haşlanmış yumurta verdim suyına limon damlattım ama hala böyle ne yayapabilirim
İlk ağzına direkt 4 Damla vitamin direk ağzına verin sonra da 2 diş sarımsak izin suyunu çıkarın kuşun suluğuna verin iki günde toparlar Geçmiş olsun Acil şifalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İlk ağzına direkt 4 Damla direk ağzına direkt verin sonra da 2 diş sarımsak izin suyunu çıkarın kuşun suluğuna verin iki günde toparlar Geçmiş olsun Acil şifalar
Beyefendi ne sarımsak suyu ne diyorsunuz siz Allah aşkına? Kendi kuşunuza verdiniz diye insanlara böyle şeyler öneremezsiniz. Bağırsak florasını mı mahvedeceksiniz?

beratstlms

Yeni Üye
Beyefendi ne sarımsak suyu ne diyorsunuz siz Allah aşkına? Kendi kuşunuza verdiniz diye insanlara böyle şeyler öneremezsiniz. Bağırsak florasını mı mahvedeceksiniz?
Afyonda hayvan hastanesi'ndeki profesör söyle profesörden dahamı iyi bileceksiniz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Afyonda hayvan hastanesi'ndeki profesör söyle profesörden dahamı iyi bileceksiniz
Sizin kuşunuz muayene olmuş ve evet daha iyi biliyorum çünkü ben de eğitimini alıyorum sizin kuşunuza iyi geldi diye başka kuşa öneremezsiniz. Ya ters etki yapsa?

beratstlms

Yeni Üye

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben bildiğim bir konu

Hayır biz aldık vitaminin üstünde ne işe yaradığı yazıyor
Hiçbir şey bildiğiniz falan yok kuşunuza cips vermişsiniz yetmedi biraz önce sizin kuşunuza yardım etmeye çalıştık. Ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz? Bir de gelmiş burada bilen kişilere ahkam kesiyorsunuz. Kuşunuzun anüsü dışarı çıkmış. İnsanların sevdiği yavrularına bu şekilde öneride bulunamazsınız.

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Ben bildiğim bir konu

Hayır biz aldık vitaminin üstünde ne işe yaradığı yazıyor
İşe yaramayan ticari ürün yaramayan dan kasıt etkisiz her üstünde yazanı da almayın. Lütfen daha fazla konuyu bilmediğimiz şeylerle meşgul etmeyelim moderatöre karşı olan tutumunuza da dikkat edin yoksa forumdan uzaklaştırmak zorunda kalıcaz.

beratstlms

Yeni Üye
Kendi kuşunu daha biraz önce tedavi etmeye çalıştık. Kuşuna cips falan vermiş gelmiş bir de meydan okuyor hocam hay Allahım ya.
Ben veteriner değilim ama kuş hasta olduğunda dırek afyonkarahisar üniversitesi gidiyor ve ordaki prof görüşüyorum ve şuan bilgi alıyorum bu hesap oğlum acmış sırıf bilgi almak için
Ama sürekli yükseliyor sun eğer siz veteriner okudysan belgeni paylaş burda kendi egonu yükselt meyin

beratstlms

Yeni Üye
Hiçbir şey bildiğiniz falan yok kuşunuza cips vermişsiniz yetmedi biraz önce sizin kuşunuza yardım etmeye çalıştık. Ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz? Bir de gelmiş burada bilen kişilere ahkam kesiyorsunuz. Kuşunuzun anüsü dışarı çıkmış. İnsanların sevdiği yavrularına bu şekilde öneride bulunamazsınız.
Napıcaz ozaman anlatta yararlanalım