• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım hasta mı?

burakdalbudak

Paylaşımcı
Hep yavru istemişimdir konuşturmak için fakat yavru diye verdiler bunu bayağı büyükmüş yinede güzel kuş muhabbet kuşumlada anlaşıyor. Kafesini açık bıraktım arada bir göğsümde uyuyor ben ıslık çalınca oda cıyaklıyor 😅 çok teşekkürler yorumunuz için ara ara atarım fotoğraflarını 😊

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Erkeğe benzettim yüzü sarıya dönmüş ama yinede bunlarda kesin sonuç kanat resimi :) tüleklerindeki tüy yapısını görmem lazım cinsiyet için

burakdalbudak

Paylaşımcı
Birde hep yemindeki çekirdekleri yiyor diğer yemlere dokunmuyor ne yapsam bu konu hakkında?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kur ötüşü başladı mı? Yem olarak karışık paraket verin ayrıca kenevir ve daldari verebilirsiniz hatta aspir var beyaz küçük çekirdeğe benziyor onu da temin edebilirsiniz 👍

burakdalbudak

Paylaşımcı
Çok teşekkürler alalı daha 1 hafta olmadı günde 1 2 defa ötüyor başkada duymuyorum 😅 birde uyurken bayağı kabarıyor muhabbet kuşum öyle değil farklı cinsler biliyorum fakat kuş sonuçta ne bileyim bir bakar mısınız 😅Ekli dosyayı görüntüle 13509

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yeme ve içmesinde sorun yoksa bu uyuklama olur çok mu çalıştırıyorsunuz onları böyle yorgun düşüyorlar 😂

burakdalbudak

Paylaşımcı
Tekrardan merhaba farklı konu açmak istemedim. Bu fotoğraflara tekrar bakar mısınız acaba korkuyorum valla şimdiden 1 hafta oldu ama 1 yıl gibi geliyor🥺 hastaysa veterinere götürücem. Yemek yiyor mu emin olamıyorum hiç boş kabuk yok gibi aldığımdan beri nerde çekirdek orda bu ama yemindeki çekirdekte bitti yinede normal yeminden yemiyor birde günde 2 3 kere belki daha fazla su içiyor. İshali o yüzden olabilir diye düşünüyorum.

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
bence sadece çekirdeğe alıştırılmış ondan dolayı diğer yeme bakmıyor zamanla alışır inşaallah. Aç kalmış görüntüsü var mama yapın ve neye alışmışsa şuanlık ondan da verin

burakdalbudak

Paylaşımcı
Merhaba tekrardan,

2 hafta oldu dediğiniz gibi yeni geldiği için ishal ve yememe vardı herhalde şu an normal yemlerini yiyor. 7/24 zaten kapısı açık omuzuma kafama geliyor ama kendini sevdirmeyi çok ama çok seviyor onu anladım severken çok mutlu oluyormuş gibi ufak sesler çıkarıyor fakat muhabbet kuşum biraz kıskandı herhalde 1 aylıkken almıştım eskiden severken ses etmezdi şimdi ciyak ciyak bağırıyor. Belki tüy dökümündendir bilmiyorum ama birde sultan papağanımın kafası biraz kel neden olabilir acaba?