• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanım hasta mı

Paşa777

Yeni Üye
Merhaba kuşumu aldığım kişi 55 günlük erkek olduğunu söyledi bugün benimle birlikte 2 inci günü yem kırmaya başlamamış 1. gün sabah mamasını verdim akşam verdim gece uyurken takip ettim sorunsuz uyudu. bugün farkettim kuşun kanatlarında titreme var ve tünekte dururken hafiften sallanıyor bugün öğlen gayet hareketleydi kafesini turladı fakat ikindi den sonra hareketsizleşti. Kafasını arkaya gömüp uyuyor gözünü sanki pek açmak istemiyor gibi mamasını yedirmeye çalıştım ama istemedi kafasını kaçırıyor. Kuş direk olarak rüzgara veya cereyana maruz kalacak bir yerde değil oda sıcaklığı ne sıcak ne soğuk ben mi evham yapıyorum bilemedim.

Paşa777

Yeni Üye
Aldığım kişi alışma sürecinde olduğunu söyledi.
Merhaba dışkı resmide koyabilir misiniz. Elle besleme maması hazır mı kendiniz mi yapıyorsunuz birde su içiyor mu
Kendim yapıyorum kanarya yemini toz hale getiriyorum irmik unu pirinç unu yumurta sarısı şeklinde. Su içerken hiç görmedim ama suluğun yakınlarında gördüm. Bugün toplamda 4 kere hapşurdu fakat ne cerayanda kaldı ne klima karşısında. bulunduğu oda 29 30 derece hiç durmadan değil fakat çoğunlukla titriyor ama sadece kanatları birde tünekte sallanıyor tam dengede duramıyor. mamayı yedirirken canım çıktı çok çırpınıyor istemiyor. yemide var kafesinde ama daha kırmayı bilmiyor hiç kabuk yok en azından.(tek olan parça en yeni dışkısı)