• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan papağanım Hasta mı?

sanyetus

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Genellikle uyukluyor ve durgun.
Hastalık Belirti Tarihi
18 Ocak 2026
Sultan papağanım Hasta mı? Papağanım uzun bir süredir çok durgun ve sürekli uyukluyor. Yaklaşık 15 gündür böyle. Son zamanlar havalar soğuktu. Üşütmüş olacağından endişeleniyorum. Eğer soğuk algınlığı gibi bir şey olduysa bunun bir çözümü var mıdır? Ne yapmamı önerirsiniz? Form mix sipariş vermiştim. Azğına ondan mı damlatmalıyım?

Ekli dosyalar

sanyetus

Yeni Üye
Merhaba, beyaz peçete üzerine güncel dışkılarının fotoğraflarını atabilir misiniz? Bir de iştah durumu nasıl?
Merhaba. İştah durumu fena değil. Ama çok daha iyi olduğu zamanlar oldu. Aon birkaç gündür dışkısının rengi koyu yeşilden ziyade kahverengiye çalıyor ve önceki gibi katı değil. Fotoğraf ekledim ama ne kadar belli oluyor emin değilim.

Ekli dosyalar

sanyetus

Yeni Üye
Masada ofis malzemesinden başka bir şey yok. Peçeteyi masa üstünde çektim. Tüneğindeki resmini ekledim.

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Masada ofis malzemesinden başka bir şey yok. Peçeteyi masa üstünde çektim. Tüneğindeki resmini ekledim.
Şehmus hocamın sorduğu şey işaretlediğim yerdeki şey çünkü dışkıya renk vermiş olabilir dışkı rengi normal zamanda da bu renk mi?

IMG_5437.png

sanyetus

Yeni Üye
Sarı şeyler yumurta sarısı evet. Kraker faydalı sanıyordum bunu öğrenmiş oldum. Kraker epey vardı elimde. Onları atıyorum o halde. Daldarı ve form mix sanırım işe yaradı. Son birkaç gündür toparladı. Dışkısının rengi normale döngü. Daha enerjik ve iştahı yerinde. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
Sarı şeyler yumurta sarısı evet. Kraker faydalı sanıyordum bunu öğrenmiş oldum. Kraker epey vardı elimde. Onları atıyorum o halde. Daldarı ve form mix sanırım işe yaradı. Son birkaç gündür toparladı. Dışkısının rengi normale döngü. Daha enerjik ve iştahı yerinde. Hepinize çok teşekkür ediyorum.
Bu beyaz bebişe yardım edebildiysek ne mutlu. Aynen o ballı krakerler çoğu petshopların dolandırıcı taktiği içinde bal bile yok. Kendiniz yaparsanız ama çok sağlıklıdır internette var yapılışları.