• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan papaganim hasta gibi

Melih58

Yeni Üye
Merhaba
Sultan papağanımiz var . Son birkaç aydır tuvaleti çok sıvı halde yapmakta. Yem olarak versele laga prestige kullanıyorum. Vitamin olarak gervit w , entrobac ve BT amin Forte veriyorum. Suyunu hergun değişiyorum. Arıtma su kullanmaktayiz. Kafesini her hafta olmasa bile iki haftada bir temizlerim. Son zamanlarda kafes içindeki tel altinda kağıt seriyordum onları yiyor. Suluguna nasıl beceriyorsa dışkı yapıyor bazen. Yemlerinde çekirdek vb yemiyor hiç. Sadece içinden darilari yer hep. Hareketlerin de hastalık belirtisi halsizlik gibi bir durumu yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba
Sultan papağanımiz var . Son birkaç aydır tuvaleti çok sıvı halde yapmakta. Yem olarak versele laga prestige kullanıyorum. Vitamin olarak gervit w , entrobac ve BT amin Forte veriyorum. Suyunu hergun değişiyorum. Arıtma su kullanmaktayiz. Kafesini her hafta olmasa bile iki haftada bir temizlerim. Son zamanlarda kafes içindeki tel altinda kağıt seriyordum onları yiyor. Suluguna nasıl beceriyorsa dışkı yapıyor bazen. Yemlerinde çekirdek vb yemiyor hiç. Sadece içinden darilari yer hep. Hareketlerin de hastalık belirtisi halsizlik gibi bir durumu yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar
Merhaba geçmiş olsun
Arıtma su vermeyin, kapalı şişe su kullanın lütfen
Dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen görelim bakalım

Melih58

Yeni Üye
Facebook danda sordum gruplara. Suyuna karbonat atın diyen oldu, elma sirkesi.elektrolit yapın dediler. Suyuna tuz,şeker ve karbonat attım. Haşlanmış patates ve yumurta beyazı hazırladım ama olduk olası sebze meyve tarzı şeyler hiç yemez. Kafesinde yerdeki kağıtları normalde eskiden bu şekilde yemezdi öğrendi sanırım yemeye başladı hep. Kağıt sermesem mi dibine. Pazar günü temizledim kafesini bu hale gelmis

Ekli dosyalar

Melih58

Yeni Üye
Kafesden yemi çıkarsam acıkınca patates ve yumurtayı yer belki ama sırf bunun içinde kuşu strese sokmaya değer mi