• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım hapşırıyor

Çikonunannesi

Yeni Üye
Merhabalar lütfen bana acil yardım edin nolurusnux daha öncede kuşum sizler sayesinde kurtuldu bu sefer kuşum yanımda değil annemde ben şehir dışındayım kuşum hapşırıyor sanki zor nefes alıyormuş gibi ama yemek yiyor su içiyor bana yardım edin napabilrim lütfen

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Öncelikle sakin olun telaşlanmayın lütfen 🙏 çok geçmiş olsun. Annenizden kuşun altına temiz peçete sermesini ve yapacağı dışkının resmini isteyin. Bir de kuşun tünekte dururken videosunu yollasın size, siz de streamable.com a videoyu ekleyip linkini buraya yazın bakalım kuşunuzun durumuna. Cereyanda vs kalmış mı, son birkaç gündür yem ve su dışında ne yemiş bunları da öğrenin lütfen

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşunuzun bulunduğu ortam tozlu mu, veya yemi tozlu olabilir mi? Cereyanda kaldı mı, son zamanlarda farklı bir şey yedi mi? Nefes almakta zorlanıyor gibi görünüyor dışkı resmi istediniz mi?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Ne zamandır böyleymiş kuşunuz

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ben soğuktan üşümüş olabileceğini düşünüyorum. Toz olsa bu kadar zorlanmaz nefes alıp verirken.

Çikonunannesi

Yeni Üye
Askımda dün geceden beri böyle öğlene kadar yemek de yemiş ama şimdi biraz kötüleşmiş

Üst Alt