• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanım halsiz ve sulu dışkı yapıyor

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Hocam onu hiç denemedim cesaretim de yok açıkçası enjektörle yavaş yavaş ağzına sıkıyorum mamayı
Yiyorsa yavaşta olsa o şekilde yedirin ancak yarına kadar kendi yemeğe başlamazsa bence veterinere gidip bir muayene analiz yaptırmanız gerekir. Şuan hala hiçbir şey kendisi yemiyor mu?

Eylüll123

Yeni Üye
Yiyorsa yavaşta olsa o şekilde yedirin ancak yarına kadar kendi yemeğe başlamazsa bence veterinere gidip bir muayene analiz yaptırmanız gerekir. Şuan hala hiçbir şey kendisi yemiyor mu?
Yok şu an kendisi bir şey yemiyor demin biraz daha az bir şey mama verdim sabaha göre kabarıklığı iyi ancak uykulu ve kakası yukarda attığım gibi beyaz şekilde

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Yok şu an kendisi bir şey yemiyor demin biraz daha az bir şey mama verdim sabaha göre kabarıklığı iyi ancak uykulu ve kakası yukarda attığım gibi beyaz şekilde
Açlık dışkısı yapıyor. Yediğinden emin olun ancak dediğim gibi veterinere gitmeniz gerekiyor hangi ildesiniz?

Eylüll123

Yeni Üye
Açlık dışkısı yapıyor. Yediğinden emin olun ancak dediğim gibi veterinere gitmeniz gerekiyor hangi ildesiniz?
Hocam Ankara’dayız burada veterinerlik fakültesi var olmazsa yarın oraya götüreceğiz umarım yarına kadar düzelir mamayı çok vermek istemiyorum az az veriyorum miktarı biraz artırsam? Kursağı tam dolmuyor çünkü farkındayım

Eylüll123

Yeni Üye
Bir de
Bir de annemde bir üreticiden aldığı ishal ilacı varmış kırmızı renkte bir ilaç olduğunu söyledi evde olmadığı için ilaca şu an bakamıyor bir kaç saate o ilaci alıp verebilirim belki

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Açlıktan o şekilde dışkılıyor ishal ilacından ziyade beslenme takibi yapmanız daha iyi olur.
Bir de

Bir de annemde bir üreticiden aldığı ishal ilacı varmış kırmızı renkte bir ilaç olduğunu söyledi evde olmadığı için ilaca şu an bakamıyor bir kaç saate o ilaci alıp verebilirim belki

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hocam Ankara’dayız burada veterinerlik fakültesi var olmazsa yarın oraya götüreceğiz umarım yarına kadar düzelir mamayı çok vermek istemiyorum az az veriyorum miktarı biraz artırsam? Kursağı tam dolmuyor çünkü farkındayım
Mama miktarını artırabilirsiniz.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bir de

İlaç vermeyin Semiha hocamın dediği gibi bi tık mama miktarını arttırın ama yavaş verin. İnşallah toparlar ama yine de gitmenizi tavsiye ederim.

Üst Alt