• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanım Hâlâ Çok Halsiz

Emre98

Yeni Üye
Merhabalar 3 gün önce çok hasta olduğu için soru sormuştum ilk gün tünekte duramıyor ayaklarının üzerine zor basıyordu sürekli baygınlık geçirir gibi oluyordu veterinere götürdüm bir iğne ve enjektörün içinde antibiyotik bir de iştahsız olduğu için mama verdi antibiyotiği ağzına 4 damla damlat dedi günde kullanıyorum onu hâlâ durumunda biraz da olsa düzelme oldu sabah olmasa da akşamları yem yemeye su içmeye başladı mamayı kestim ama hâlâ çok hızlı nefes alıyor devamlı halsiz ve nefes alırken ses çıkarıyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz video yüklemeye çalıştım ama dosya boyutu çok büyük dedi atamadım

Emre98

Yeni Üye
Kısa video çekip bu yazıdaki siteden ekleyiniz.Dışkı fotosu ve ilaçları yazar mısınız ?
Streamable Video
Videosu bu hocam sabahları yem hiç yemiyor sanırım bu yüzden halsizlersiyor baya akşam olunca yiyor kendi

Emre98

Yeni Üye
Kısa video çekip bu yazıdaki siteden ekleyiniz.Dışkı fotosu ve ilaçları yazar mısınız ?

Emre98

Yeni Üye
Verdiği ilacın ismini hiç bilmiyorum hocam enjektörün içinde verdi yağlı gibi bir ilaç günde 4 damla ağzına damlat dedi

Emre98

Yeni Üye
Hocam bir de elimde caremycsin adlı ilaç var doktorun verdiği antibiyotiği bırakıp ona başlasam sorun olur mu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun dışkı ekoliye benziyor bide peçete üstünde dışkı görebilir miyim?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar 3 gün önce çok hasta olduğu için soru sormuştum ilk gün tünekte duramıyor ayaklarının üzerine zor basıyordu sürekli baygınlık geçirir gibi oluyordu veterinere götürdüm bir iğne ve enjektörün içinde antibiyotik bir de iştahsız olduğu için mama verdi antibiyotiği ağzına 4 damla damlat dedi günde kullanıyorum onu hâlâ durumunda biraz da olsa düzelme oldu sabah olmasa da akşamları yem yemeye su içmeye başladı mamayı kestim ama hâlâ çok hızlı nefes alıyor devamlı halsiz ve nefes alırken ses çıkarıyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz video yüklemeye çalıştım ama dosya boyutu çok büyük dedi atamadım
İlerlemiş bakteri enfeksiyonu olabilir kusunuzda tunekte duramama durumu da buna işaret ediyor

Emre98

Yeni Üye
Kuşun dışkı ekoliye benziyor bide peçete üstünde dışkı görebilir miyim?
Yarın çekip göndericem hocam dediğiniz bakteriyi araştırdım biraz belirtileri benim kuşumdakiler ile aynı gibiydi tedavisi için caremycsin kullansam faydalı olur mu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkı ekoli değil ama ciddi bir bağırsak enfeksiyonu başlamış bu yüzden sulphamezatin veya vitaform temin ediniz birde diyazm alın

Emre98

Yeni Üye
Dışkı ekoli değil ama ciddi bir bağırsak enfeksiyonu başlamış bu yüzden sulphamezatin veya vitaform temin ediniz birde diyazm alın
Hocam caremycsin ve 4 in 1mix var elimde bu antibiyotikler iş görmez mi bayram tatiline de girdik doktorun verdiği sıvı antibiyotiği kesip bu ikisine başlasam nasıl olur

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Veteriner hekimin verdiği ilacın ismini öğrenmeye çalışın. Bahsettiğiniz ilacın etken maddeleri ile aynı görevde kullanılıyorsa gerek kalmaz.

Emre98

Yeni Üye
Hepinize teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ama dün kuşumu kaybettim malesef