• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan Papağanım hakkında

zeysssbird

Eski Forumcu
Doğal ablacım nefes açar okaliptüs falan var içinde
İçten solunum problemi icin yani. Aslında kuyrikta fln dediğim gibi sekme yok yani neden bu ses çıkıyor anlamadım. Acaba burnuna bir şey mi kaçık diye düşünüyorum genel olarak öyle geliyor ama dün temizdi sanki yine geldi ses. Ek olarak şunu da söyleyeyim hapşırıyor. Burnuna bir şey kaçtığı icin olduğunu düşünüyorum. Çünkü enerjsi yerinde maşallah. Dışkılarda işte toparlamaya çalıştığım şekilde

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
İçten solunum problemi icin yani. Aslında kuyrikta fln dediğim gibi sekme yok yani neden bu ses çıkıyor anlamadım. Acaba burnuna bir şey mi kaçık diye düşünüyorum genel olarak öyle geliyor ama dün temizdi sanki yine geldi ses.
Ablacım çok hızlı ve çok uçunca yoruluyor da olabilir

Mert G.

Eski Forumcu
İçten solunum problemi icin yani. Aslında kuyrikta fln dediğim gibi sekme yok yani neden bu ses çıkıyor anlamadım. Acaba burnuna bir şey mi kaçık diye düşünüyorum genel olarak öyle geliyor ama dün temizdi sanki yine geldi ses. Ek olarak şunu da söyleyeyim hapşırıyor. Burnuna bir şey kaçtığı icin olduğunu düşünüyorum. Çünkü enerjsi yerinde maşallah. Dışkılarda işte toparlamaya çalıştığım şekilde
Bir o nefes acıcıyı deneyın fayda vercektır

zeysssbird

Eski Forumcu
Tırnaklarının çoğunda böyle siyahlık oluştu. Renk değişimi mi oluyor yoksa farklı bir durum mu var

Ekli dosyalar

zeysssbird

Eski Forumcu
Bu şekilde mama hazırlamıştım kalanı dolaba koyup yarın versem olur mu içinde deve dikeni var çünkü

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yumurta hep taze yapılmalı ablacım 🙏🌸 Tırnakları da normal ☺

Üst Alt