• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan Papağanım hakkında

zeysssbird

Eski Forumcu
Ablacım eğer varsa rif ampul kullanman gerekecek o nedenle iyice bir bak 🙏🌸
Nasıl bakacağımı da bilemiyorum ku hiçbir şekilde avuçta tutturtmuyor. Gerçekten bu konuda tramvası olduğunü düşünüyorum. Eğer kanadını açıp bakarken hareket etse kanadını kırar mıyım acaba

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Nasıl bakacağımı da bilemiyorum ku hiçbir şekilde avuçta tutturtmuyor. Gerçekten bu konuda tramvası olduğunü düşünüyorum. Eğer kanadını açıp bakarken hareket etse kanadını kırar mıyım acaba
Sevdiği birisi tutsun beraber bakın Ablacım sen ense damlasını da muhakkak uygula 🙏🌸

zeysssbird

Eski Forumcu
Tamam Ablacım o zaman sen mortsvivants kardeşimin dediği gibi kekikli su ile banyo yapmasını sağla şimdiden ama sıcak tut sonrasında 😍
Tmmdir abla çok sağ ol🩷🩷🙏. Geldiğinden beri içim hiç rahatlamadı sürekli bir şeyini düzeltmeye çalışıyorum. İnşallah en yakın zamanda toparlarım miniğimi yüreğime indircek yakında

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Tmmdir abla çok sağ ol🩷🩷🙏. Geldiğinden beri içim hiç rahatlamadı sürekli bir şeyini düzeltmeye çalışıyorum. İnşallah en yakın zamanda toparlarım miniğimi yüreğime indircek yakında
Geçer Ablacım geçer, annesi kalpsiz anaymış 😂🌸🩷🩷

zeysssbird

Eski Forumcu
Abla ya glb sorun büyük oranlar tüy köklerinde. Tüy kökleri kanlı. İlk aldığım zamanlar büyük kuyruğundan birini çıkarmıştı kökü de kanlı olarak düşmüştü. Suan uzun bir kuyruk çıkarıyor onun köku de kanlı kapkırmızı tüyün kökü. Deriye bakamadim daha ama

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Abla ya glb sorun büyük oranlar tüy köklerinde. Tüy kökleri kanlı. İlk aldığım zamanlar büyük kuyruğundan birini çıkarmıştı kökü de kanlı olarak düşmüştü. Suan uzun bir kuyruk çıkarıyor onun köku de kanlı kapkırmızı tüyün kökü. Deriye bakamadim daha ama
Ablacım sen haftada iki gün bt amin forte veriyor musun

Üst Alt