• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım hakkında soru

Syrox

Aktif Üye
Merhaba, dişi sultan papağanıma erkek sultan getirdim. Birbirlerine alışmaları için ayrı kafeslerde yan yana tutuyorum. Şimdi benim merak ettiğim şey bu kuşları aynı anda mı salmam gerek yoksa sırayla mı?

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Eşe atacaksan salma zaten sultan papağanı aldıysan ve o yetişkin bir erkek ise saldirişa geçer. Kafesten salmanda yakalanmakta güçlük çekebilirsin ve yönünü bile bilmiyor aylardır kafeste yaşamış bir kuş bile olabilir aldığınız. Benim size tavsiyem ikisini de salmayin. Sonuçta karantina bitiminde dişi kuşunuzu erkeğin kafesine koymayacak misiniz ?

Syrox

Aktif Üye
Eşe atacaksan salma zaten sultan papağanı aldıysan ve o yetişkin bir erkek ise saldirişa geçer. Kafesten salmanda yakalanmakta güçlük çekebilirsin ve yönünü bile bilmiyor aylardır kafeste yaşamış bir kuş bile olabilir aldığınız. Benim size tavsiyem ikisini de salmayin. Sonuçta karantina bitiminde dişi kuşunuzu erkeğin kafesine koymayacak misiniz ?
Çok sağolun. bunları kaç gün sonra birleştireyim yani kaç gün sonra dişiyi erkeğin kafesine koyayım

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Erkeğin kafesine yuvalık taktınız mi takmadiysaniz içine talaş koyup yuvalık takmayı unutmayın şimdiden yapın bunu

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Çok sağolun. bunları kaç gün sonra birleştireyim yani kaç gün sonra dişiyi erkeğin kafesine koyayım
bir kaç gün az süre bence 10 gün ayrı kafeslerde tutun yeni gelen kuşuda gözlemleyin

Üst Alt