• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanım gözlerini kapatıp hafif titriyor

erenunl

Müdavim
Her şeyi iyi sadece kabarıp uyuyor tünek üstünde ve su içmiyor sanırım

erenunl

Müdavim
Sultan papaganlari ve davranışları hak

Mikostatin kürü bitti mi
@Tuğrul Bey mikostatini 2 gün kullandım kuşun dışkısı düzeldi zaten sonra multivitamin verdim 2 gün yumurta maması verdim kuşun dışkısı yemesi falan düzeldi sadece kabarık duruyor bazen ondan sormuştum

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
@Tuğrul Bey mikostatini 2 gün kullandım kuşun dışkısı düzeldi zaten sonra multivitamin verdim 2 gün yumurta maması verdim kuşun dışkısı yemesi falan düzeldi sadece kabarık duruyor bazen ondan sormuştum
Kuyruk titremesi nefes alış veriş ye bozukluk varmi

erenunl

Müdavim
Kuyruk titremesi nefes alış veriş ye bozukluk varmi
Nefes alış veriş derken bazen göğsünün ve kanatlarının yani nefes alışının biraz hızlı olduğunu görüyorum hızlı değil aslında derin nefes alıp veriyor ,kuyruk titremesi var yeme bozukluğu dediniz galiba yemini çok yiyor çok derken bir küçük yemligin yarısı kadar belki biraz daha az o kadar yiyor

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Nefes alış veriş derken bazen göğsünün ve kanatlarının yani nefes alışının biraz hızlı olduğunu görüyorum hızlı değil aslında derin nefes alıp veriyor ,kuyruk titremesi var yeme bozukluğu dediniz galiba yemini çok yiyor çok derken bir küçük yemligin yarısı kadar belki biraz daha az o kadar yiyor
Nefes alırken ses cikariyormu

Bahar Y.

Müdavim
Bence kafes değiştirin kafeste paslanma görüyorum

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Biraz koyu gördüm siyaha veya koyu kahverengiye yakın
İç parazit şüphesi de olabilir bakteri de olabilir. Kestirmek kolay değil. Benzer durum da şahsen bakteri iç parazit mantar tedavisi olarak yol izliyorum ben tabi bu yaklaşık 1 ay sürüyor. Sana önerim doksisiklin etken maddeli ilaç kullanıp peşine iç parazit ve mantar kürü yapman.

erenunl

Müdavim
İç parazit şüphesi de olabilir bakteri de olabilir. Kestirmek kolay değil. Benzer durum da şahsen bakteri iç parazit mantar tedavisi olarak yol izliyorum ben tabi bu yaklaşık 1 ay sürüyor. Sana önerim doksisiklin etken maddeli ilaç kullanıp peşine iç parazit ve mantar kürü yapman.
Sadece bugün kahverengi yapmış normal de yeşil beyaz karışımı yapıyor biraz daha gözlemlesem mi

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
İç parazit ilacı ne oluyor tam olarak nereden bulabilirim uygulama şekli nasıl ve kaç gün
Metronidazole , ronidazole veya levamizol etkili bir veteriner ilacı olabilir. 5 gün ilaç 3 gün vitamin 3 gün probiyotik şeklinde uygula.

Üst Alt