• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanım gözlerini kapatıp hafif titriyor

erenunl

Müdavim
@Tuğrul Bey merhabalar tekrardan bir kaç gün geçti kuşum biraz biraz normale döndü ama hala kafesin altında uyuyor küçük bir muhabbet kuşu kafesine koydum , hastalık eşine geçmesin diye fakat hep tabanda uyuyor yumurta maması multivitaminler v.s her şeyi verdim fakat hala böyle yemesinde falan bir problem yok ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim kafes küçük olduğu için böyle yapıyor olabilir mi ? Dışkı resimlerini de yarın atacağım

erenunl

Müdavim
Yuvalığın üstünde kendisi

Yuvalığın üstünü falan kemiriyor

erenunl

Müdavim
Tamam şimdi vitamin ve probiyotik takviyesi yapın duruma göre baytril veya levadoks gibi ilaçlar kullanmak gerekebilir. Farklı bı durum olursa haber edin
Multivitamin takviyesi yapıyorum arada ama hiç probiyotik vermedim ne öneriyorsunuz probiyotik olarak

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tamam şimdi vitamin ve probiyotik takviyesi yapın duruma göre baytril veya levadoks gibi ilaçlar kullanmak gerekebilir. Farklı bı durum olursa haber edin
Yuvalığın üstünde kendisi

Yuvalığın üstünü falan kemiriyor
Bu süreçte kuşun gözlerine nefes alış verişine özellikle bakın tüylerinde karışıklık varmı. Kusma hırıltılı nefes. Bu sıralar bizde olduğu gibi kuşlarda da grip solunum yolları sorunları baş gösterdi.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Multivitamin takviyesi yapıyorum arada ama hiç probiyotik vermedim ne öneriyorsunuz probiyotik olarak
Entrobac prozyma gibi şeyler olabilir. Aldığınız probiyotigin suda çözünen olmasına özen gösterin kullanım kolaylığı bakimindan

erenunl

Müdavim
Bu süreçte kuşun gözlerine nefes alış verişine özellikle bakın tüylerinde karışıklık varmı. Kusma hırıltılı nefes. Bu sıralar bizde olduğu gibi kuşlarda da grip solunum yolları sorunları baş gösterdi.
Gözlerine derken bazen kısıp uyuyor nefes alış verişi de normal hirlama falan yok hiç kusma da yok baya multivitaminlerle falan düzelttik
Yuvanın üstünde duruyor öyle
Ekli dosyayı görüntüle 9007

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Gözlerine derken bazen kısıp uyuyor nefes alış verişi de normal hirlama falan yok hiç kusma da yok baya multivitaminlerle falan düzelttik
Yuvanın üstünde duruyor öyle
Ekli dosyayı görüntüle 9007
Dediğim gibi gözlemlemeye devam edin duruma göre farklı bir ilaç kullanabiliriz. Kumu kalamr kemiğini ilaç tedavisini bitirdiyseniz koyanilirsiniz

erenunl

Müdavim
Üst Alt