• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanım gözlerini kapatıp hafif titriyor

erenunl

Müdavim
Merhaba sultan papağanım hakkında bir kaç tane konu açmıştım bazı düzelmeler oldu fakat kuşum şiş durup ondan sonra hafifçe titriyor gözlerini kapalı tutup açıyor ondan sonra ağzını hafifçe açıp ağzı titriyor ne olduğunu anlayamadım açıkçası her şeyi var kafesinde ama çözüm bulamadım ne yapmam gerekir yemini suyunu içiyor çok sicaklamis olabilir mi

erenunl

Müdavim
Yemliydi dışkısı bunu hatırlatmam gerek versele laga prestige yemi verdim ve versele laga grit kumunu verdim günde bir damla da mikostatin verince dışkısı falan yavaş yavaş yerine geldi ama kuş yorgun gibi suyuna multivitamin damlatsam ne olur şuan ? (Mikostatin kullanıyorum 2.gununde falan)
Ekli dosyayı görüntüle 8901
Dışkısı bu baya düzeldi

erenunl

Müdavim
Böyle duruyor ne olmuş olabilir

erenunl

Müdavim
@Tuğrul Bey lütfen bakar mısınız çok garip davranıyor sanki köpeklerin dilini dışarı çıkartıp hızlı nefes alıp vermesi gibi ilk defa böyle yaptı

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
@Tuğrul Bey lütfen bakar mısınız çok garip davranıyor sanki köpeklerin dilini dışarı çıkartıp hızlı nefes alıp vermesi gibi ilk defa böyle yaptı
Mikostatini 3 güne tamamlayın suyuna vitamin koyabilirsiniz. Tutulma vs varmı yem yemede isteksizlik nefes almada güçlük varmı. Su tüketimi nasıl

erenunl

Müdavim
Mikostatini 3 güne tamamlayın suyuna vitamin koyabilirsiniz. Tutulma vs varmı yem yemede isteksizlik nefes almada güçlük varmı. Su tüketimi nasıl
Su tüketmiyor resmen iştahı iyi kum falan yedi biraz ama garip davranıyor

erenunl

Müdavim
Biraz kendine gelsin diye kafesten çıkardım bunalmıştır diye düşündüm hemen eşinin yanına gitti kızışmış mıdır

erenunl

Müdavim
Kızışma dediğim şey şu yüzden bakın erkeğine sessiz sessiz ötüyor erkek yuvadaydı bu sese geldi zaten anlaşılır ses videodan

erenunl

Müdavim
Su içmiyor demiştim Tuğrul Bey kafes küçüktü bu yüzden tünekler plastikti hayvan içmiyordu galiba bu yüzden , şuan kafesin üstüne koydum yemini yiyor suyunu lıkır lıkır içiyor , kafesten bunaldığını düşünüyorum o hareketi de yapmıyor ama yine de korkuyorum bir bakarsanız videoya anlarsınız
bir de oturduğum yer yazlık bir yer bu yüzden aşırı sıcak , hayvan havasız kalmış olabilir mi şimdi biraz odaya hava girsin diye kapıyı araladım kuş şuan öyle yapmıyor

erenunl

Müdavim
@Tuğrul Bey dişi kuşum kanadını yukarı aşağı oynatıyor videoları izlerseniz belki sorunları anlayabilirsiniz teşekkürler şimdiden

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
@Tuğrul Bey dişi kuşum kanadını yukarı aşağı oynatıyor videoları izlerseniz belki sorunları anlayabilirsiniz teşekkürler şimdiden
Şuan dediğim gibi ilacı kullanıp. Mantar şüphesini ortadan kaldırmak lazım. Dediğiniz şeyler solunum yoluyla da alakalı olabilecek durumlar. Suyuna vitamin koyun günde bı kaç damla ilacida damlatın. Devamında ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor ona göre yol izlememiz lazim

erenunl

Müdavim
Şuan dediğim gibi ilacı kullanıp. Mantar şüphesini ortadan kaldırmak lazım. Dediğiniz şeyler solunum yoluyla da alakalı olabilecek durumlar. Suyuna vitamin koyun günde bı kaç damla ilacida damlatın. Devamında ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor ona göre yol izlememiz lazim
multivitamin olarak Röhnfried kullanıyorum normal suluğa 10 damla şeklinde , mantar ilacını bugün vermedim şimdi veririm , videoları izlediyseniz o duruşu neden öyle acaba bir kanınız var mı ?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
multivitamin olarak Röhnfried kullanıyorum normal suluğa 10 damla şeklinde , mantar ilacını bugün vermedim şimdi veririm , videoları izlediyseniz o duruşu neden öyle acaba bir kanınız var mı ?
Dediğin gibi sıcaklıktan olabilir. Hareket kabiliyeti var. Eşine karşı ilgisi de var görünüyor. Dışkıda her ne kadar bazı şüphelerim olsada yem görünmüyor. Sürece bakicaz artik

erenunl

Müdavim
Dediğin gibi sıcaklıktan olabilir. Hareket kabiliyeti var. Eşine karşı ilgisi de var görünüyor. Dışkıda her ne kadar bazı şüphelerim olsada yem görünmüyor. Sürece bakicaz artik
Peki multivitamin ve mikostatini suluğuna damlatabilir miyim bundan sonra ? normal suluğa 1 damla mikostatin 10 damla multivitamin şeklinde sizce ağır gelir mi ? kuşum yorgun gibi biraz fakat uçmasında kaçmasında yemesinde içmesinde hiç bir problem yok bir de kızışmış sanırım devamlı yuvalığının üstüne çıkıyor girmeye çalışıyor sanırım

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Peki multivitamin ve mikostatini suluğuna damlatabilir miyim bundan sonra ? normal suluğa 1 damla mikostatin 10 damla multivitamin şeklinde sizce ağır gelir mi ? kuşum yorgun gibi biraz fakat uçmasında kaçmasında yemesinde içmesinde hiç bir problem yok bir de kızışmış sanırım devamlı yuvalığının üstüne çıkıyor girmeye çalışıyor sanırım
Mikostatini ağzından verip suyuna vitamin koyabilirsiniz. Hiç denemedim nasıl bir etkileşim olur bilmiyorum

Üst Alt