• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanım Garip Sesler Çıkartıyor

Alperen703

Yeni Üye
Papağanım sultan papağanı ve 2 aylık son 2 gündür böyle yeminden yiyo daldarı yiyor ama hep böyle bağırıyor bugün çok arttı beni gördüğü anda bağırmaya başlıyor unnamed
Bağırmasıda böyle bide beni seviyor gördüğünde hemen üzerime uçup kafama konuyor bazen uyuyor
Birde hiçbir şekilde meyve sebze yediremiyorum sadece yem kum ve kalamar kemiği gaga taşı bile yedirtemedim

Alperen703

Yeni Üye
Annesi ve babası belli olduğu için erkek olduğunu biliyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Henüz bebek olduğu için bebek sesi çıkarıyor 😍 sizide muhtemelen anne babası olarak görüyor ☺ beslenme şekillenmesi için henüz küçük. Zamanla herşeyden yemeye başlar. Siz yesede yemesede önüne koyun.

Alperen703

Yeni Üye
Ama bu sesi bitek bana çıkartıyor beni sevdiği içinmi yoksa sevmediği içinmi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Birde bu sesi çıkartmamı için ne yapmalıyız
Bu ses dilenme sesi bu dilenci siz verdikçe hep dilenir kendi çalışıp kazanmaz😅 Bir süre öyle devam eder👍 sebze ve meyve yemiyorsa bizim gibi sizde kolaya kaçın gerwıt, entrobac, bt amin forte 😊👍

Alperen703

Yeni Üye
Çok sağolun bu ses ile ilgili hiç bilgi bulamamıştım çok yardımcı oldunuz. Bu vitaminleri kullanıyorum zaten şuan ama uzun vadede kulun kendi yeteneklerini geliştirmesini istiyorum yumurta VS falanda yemiyor bunlara nasıl alıştırabilirim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok sağolun bu ses ile ilgili hiç bilgi bulamamıştım çok yardımcı oldunuz. Bu vitaminleri kullanıyorum zaten şuan ama uzun vadede kulun kendi yeteneklerini geliştirmesini istiyorum yumurta VS falanda yemiyor bunlara nasıl alıştırabilirim
Merhaba ilk verdiğimizde hiç biri yemiyor😊
Bir sonraki seferde biraz, daha sonra biraz daha ve sonunda afiyet ile yiyorlar..
Yumurtayı 15 dk. Haşlayın, en sevdiği tohum meyve, kızıl darısının yanına minik minik serpin, dikkatini çeker tadına bakar, 1-2 sefer sonra afiyet ile yer😊👍

Alperen703

Yeni Üye
Merhaba ilk verdiğimizde hiç biri yemiyor😊
Bir sonraki seferde biraz, daha sonra biraz daha ve sonunda afiyet ile yiyorlar..
Yumurtayı 15 dk. Haşlayın, en sevdiği tohum meyve, kızıl darısının yanına minik minik serpin, dikkatini çeker tadına bakar, 1-2 sefer sonra afiyet ile yer😊👍
Çok teşekkür ederim deniyeceğim

Üst Alt