• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım garip sesler çıkarıyor

sultanpapaganim61

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal
Sultan papağanım garip sesler çıkarıyor son bir haftadır. İki gündür bu sesler fazlalaştı. İshali de var. Hasta olabilir mi?

rose76

Aktif Üye
nasıl sesler çıkarıyor. tık tık gibi nefes alırken mi yoksa ötüşü mü değişik?

sultanpapaganim61

Yeni Üye
Önceden sadece çığlık atıyordu. Parmaktan korkup tıslıyordu yani. Başka seste çıkarmıyordu. Bir kaç gündür garip şekillerde ötüyor. İshali de var. 8aylık sanırım. 1ay kadar oldu bana geleli. Anlamadım😐
nasıl sesler çıkarıyor. tık tık gibi nefes alırken mi yoksa ötüşü mü değişik?

rose76

Aktif Üye
resimdeki gibiye kabarması da yok gibi..çok meyve veriyorsanız ondan da olabilir. yulaf verin. bir de bağırsak güçlendirici var avidiar avidiare değil ama avidiar olanı. ondan da kullanabilirsiniz. ishal ilacı değil bağırsak güçlendirici. kuş tam ishal değil . tam ishal olan kuş tünekte durur kabarır başını da arkasına atar.

sultanpapaganim61

Yeni Üye
resimdeki gibiye kabarması da yok gibi..çok meyve veriyorsanız ondan da olabilir. yulaf verin. bir de bağırsak güçlendirici var avidiar avidiare değil ama avidiar olanı. ondan da kullanabilirsiniz. ishal ilacı değil bağırsak güçlendirici. kuş tam ishal değil . tam ishal olan kuş tünekte durur kabarır başını da arkasına atar.
Kafeste durduğunda sizin dediğiniz gibi duruyor. Ama elime aldığımda öyle değil. Bu fotoğrafları da akşam üstü çektim. Neden garip şekilde öttüğünü anlamadım ama hastalıktan olabilir mi?

rose76

Aktif Üye
o zaman ishal olmuş. avidiare alın. ihmal etmeyin ki çok su kaybetmesin.suda vitamin varsa vitamin yerine normal su koyun. vitaminler de ishalini artırır.

rose76

Aktif Üye
bir de üstünü örtün ishal olan kuş üşür ondan tüylerini kabartır

sultanpapaganim61

Yeni Üye

rose76

Aktif Üye
gece yatarken kapatıyorum sabaha kuş daha enerjik oluyor.

Üst Alt