• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım eşi olmamasına rağmen yumurtluyor ne yapmalıyım

sevval_456

Yeni Üye
Merhaba, bir sultan papağanım var. 6 ay önce olgunluk dönemine girdi tahminen 3 yaşında. Onu sürekli çekmecelerde dolaplarda buluyorum. Ek olarak Sevecen sevgi pıtırcığı olan papağanım birden çok saldırganlaştı .eşi olmamasına rağmen ayda 2 3 tane Yumurta bırakıyor. Bu normal mi, ne yapmalıyım? Ve kuşum dişi mi oluyor bu durumda ☺🤍

Mustafa09

Aktif Üye
Merhaba, bir sultan papağanım var. 6 ay önce olgunluk dönemine girdi tahminen 3 yaşında. Onu sürekli çekmecelerde dolaplarda buluyorum. Ek olarak Sevecen sevgi pıtırcığı olan papağanım birden çok saldırganlaştı .eşi olmamasına rağmen ayda 2 3 tane Yumurta bırakıyor. Bu normal mi, ne yapmalıyım? Ve kuşum dişi mi oluyor bu durumda ☺🤍
Evet yumurtluyorsa dişidir kızgınlık yumurtası normal birşey yani yavru isterseniz yanına bir eş alabilirsiniz.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Bu dönemlerde yemin içeriğinde olan kızgınlaştırıcı tohumlardan uzak durabilirsiniz.
Ekşi elma verebilirsiniz. Ev ortamı sıcaksa fıs fıs yapıp kuşu serinletebilirsiniz.
Sakinleşmesi için papatya çayı verebilirsiniz.

sevval_456

Yeni Üye
Merhaba. Bu dönemlerde yemin içeriğinde olan kızgınlaştırıcı tohumlardan uzak durabilirsiniz.
Ekşi elma verebilirsiniz. Ev ortamı sıcaksa fıs fıs yapıp kuşu serinletebilirsiniz.
Sakinleşmesi için papatya çayı verebilirsiniz.
Yemin içerisinde olan kızgınlaştırıcı tohumları nasıl anlayacağım? ☺

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bizden yardım alabilirsiniz hatta özel bir yem hazırlayabiliriz mamaist whatsap hattımızdan ulaşınız yardımcı oluruz 😊

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kusura bakmayın yeni girebildim siteye,şimdi gördüm mesajınızı o yüzden.
Nijer kızgınlaştırıcı bir tohum,kızıl darı da öyle diye biliyorum ama Şehmus abinin dediği gibi ona yazarsanız o benden daha iyi biliyor tohumları. 😊

Üst Alt