S Syrox Aktif Üye Katılım 21 Haz 2021 Mesajlar 65 Tepkime puanı 30 Puanları 18 27 Eyl 2022 #1 Sultan papağanım hıçkırıyor gibi ses çıkarıyordu ve halsizdi elime aldım elimde yumurtladı ve yumurtasının kabuğu çok inceydi yumurta yumuşaktı neden böyle yaptı yardımcı olursanız sevinirim.
Sultan papağanım hıçkırıyor gibi ses çıkarıyordu ve halsizdi elime aldım elimde yumurtladı ve yumurtasının kabuğu çok inceydi yumurta yumuşaktı neden böyle yaptı yardımcı olursanız sevinirim.
Feyza T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 8 Şub 2022 Mesajlar 6,607 Tepkime puanı 9,171 Puanları 113 Yaş 34 27 Eyl 2022 #2 Eşi var mı? Eşi yoksa kızgınlık yumurtasıdır. Eşi var ve kafeste yuva varsa zaten kuluçka süresinde dışarı salmamanız gerekir
Eşi var mı? Eşi yoksa kızgınlık yumurtasıdır. Eşi var ve kafeste yuva varsa zaten kuluçka süresinde dışarı salmamanız gerekir
S Syrox Aktif Üye Katılım 21 Haz 2021 Mesajlar 65 Tepkime puanı 30 Puanları 18 27 Eyl 2022 #3 Kızgınlık yumurtası
Feyza T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 8 Şub 2022 Mesajlar 6,607 Tepkime puanı 9,171 Puanları 113 Yaş 34 27 Eyl 2022 #4 Syrox' Alıntı: Kızgınlık yumurtası Genişletmek için tıkla ... Kabuğun yumuşak olması kalsiyum eksikliğini gösterir. Elinize yumurtlaması da size güvendiğini
Syrox' Alıntı: Kızgınlık yumurtası Genişletmek için tıkla ... Kabuğun yumuşak olması kalsiyum eksikliğini gösterir. Elinize yumurtlaması da size güvendiğini
Kübra Ö. Eski Forumcu Uzman Mentör Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 7,088 Tepkime puanı 11,144 Puanları 113 27 Eyl 2022 #5 İlk yumurtladığı zaman yumuşak olur soğudukça sertleşir. Ama hiç sertleşme yoksa @Feyza T. Nin dediği gibi kalsiyum eksikliğinden olabilir. Son düzenleme: 28 Eyl 2022
İlk yumurtladığı zaman yumuşak olur soğudukça sertleşir. Ama hiç sertleşme yoksa @Feyza T. Nin dediği gibi kalsiyum eksikliğinden olabilir.
S Syrox Aktif Üye Katılım 21 Haz 2021 Mesajlar 65 Tepkime puanı 30 Puanları 18 28 Eyl 2022 #6 Feyza T.' Alıntı: Kabuğun yumuşak olması kalsiyum eksikliğini gösterir. Elinize yumurtlaması da size güvendiğini Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ediyorum kalamar kemiği bitti ondan olabilir yarın alıcam iyi akşamlar
Feyza T.' Alıntı: Kabuğun yumuşak olması kalsiyum eksikliğini gösterir. Elinize yumurtlaması da size güvendiğini Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ediyorum kalamar kemiği bitti ondan olabilir yarın alıcam iyi akşamlar
S Syrox Aktif Üye Katılım 21 Haz 2021 Mesajlar 65 Tepkime puanı 30 Puanları 18 28 Eyl 2022 #7 Kübra Ö.' Alıntı: İlk yumurtladığı zaman yumuşak olur soğukça sertleşir. Ama hiç sertleşme yoksa @Feyza T. Nin dediği gibi kalsiyum eksikliğinden olabilir. Genişletmek için tıkla ... Çok sağolun teşekkür ederim iyi akşamlar
Kübra Ö.' Alıntı: İlk yumurtladığı zaman yumuşak olur soğukça sertleşir. Ama hiç sertleşme yoksa @Feyza T. Nin dediği gibi kalsiyum eksikliğinden olabilir. Genişletmek için tıkla ... Çok sağolun teşekkür ederim iyi akşamlar