• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım düzeliyor

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Anladım bir kere tünekten yemliğe atladı kafası yemliğe girdi arka arkaya 4-5 kere hapşırdı solunum ondan olabilirmi bi fikrim yok ilk defa papağan bakıyorum
Kuşlarda yapıyor onu burnuna toz kaçmıştır. Normal bir hareket.

Cinarefe6767

Paylaşımcı
Kaşınması için banyo deneyebilirsiniz.
Biraz daha eve alışmasını beklerim büyük ihtimal odamda duruyor 5gündür anlamadığım şey çıkardığım zaman 4-5 kere buraya çarpıyor düşüyor peşinde koşuyorum ordan oraya ama bugün saldığımda elimden baya bi ayrılmamıştı ilk defa çıkardım bugün daha önce kafesini temizlerken altından kaçmıştı

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Solunum rahatsızlığı yok dışkısı normal stres yapmış büyük ihtimalle ortama alışana kadar salıp arkasından koşturmayın

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Anladım bu sefer onu takip etmesem aralara düşüyor kalıyor orda bir dahakine takip etmeyeceğim
Gitmemesi gereken bir yere giderse tünek yardımıyla ordan alabilirsiniz daha az korkutmuş olursunuz. Ama tavsiyem parmağınıza elinize ve varlığınıza tamamen alışana kadar salmayın kafes içinde ele alıştırma eğitimi verin

Cinarefe6767

Paylaşımcı
Gitmemesi gereken bir yere giderse tünek yardımıyla ordan alabilirsiniz daha az korkutmuş olursunuz. Ama tavsiyem parmağınıza elinize ve varlığınıza tamamen alışana kadar salmayın kafes içinde ele alıştırma eğitimi verin
Gitmemesi gerek yerde duramıyor orda durmaya çalışıyor ama tutunacak yer olmadığı için düşüyor

Cinarefe6767

Paylaşımcı
Kafes içinde karnına elimi getirdiğimde geliyor ilk başlarda hata yapıp sokuyordum ama şimdi geliyor elimden pek korkmuyor birde tırnakları uzun gibi elimi acıtıyor geçen kolumda yürüdü kolumdan indiğinde nokta nokta kızarmıştı

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kafes içinde karnına elimi getirdiğimde geliyor ilk başlarda hata yapıp sokuyordum ama şimdi geliyor elimden pek korkmuyor birde tırnakları uzun gibi elimi acıtıyor geçen kolumda yürüdü kolumdan indiğinde nokta nokta kızarmıştı
Elinizle daldarı yedirin bol bol, tamamen güveni otursun size 😇

Cinarefe6767

Paylaşımcı
Elinizle daldarı yedirin bol bol, tamamen güveni otursun size 😇
Bugün kafesinden çıkardım elimle biraz durdu kapı üstüne uçtu elimle aldım elimde duruyordu tekrar uçtu tekrar aldım kafama koydum öyle durduk şimdide kafesine koydum dışkısı normale döndü masama yapmıştı sert bi şekildi peçeteyle kolayca alabildim ilk geldiğinde su gibiydi dokunulmuyordu

Cinarefe6767

Paylaşımcı
Bugün kafesinden çıkardım elimle biraz durdu kapı üstüne uçtu elimle aldım elimde duruyordu tekrar uçtu tekrar aldım kafama koydum öyle durduk şimdide kafesine koydum dışkısı normale döndü masama yapmıştı sert bi şekildi peçeteyle kolayca alabildim ilk geldiğinde su gibiydi dokunulmuyordu
Şimdi çok haraketlendi kafeste ordan oraya uçuyor ve ayağını ısırıp duruyor elimdeyken

Son düzenleme: