• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım değişik bir ses çıkarıyor.

merveB

Yeni Üye
Merhaba herkese, ilk defa kuş besliyorum dolayısıyla tecrübeli değilim. Sultan papağanım var 2 haftadır bizimle.Bir haftadır özellikle eşimin omuzunda iken, farklı bir ötüşü var. Kuş sesi gibi değil. Testere ile tahta kesiliyor gibi... Kızgın bence... Ama yine de onları iyi tanıyan bir kişiden değerlendirmesini isterim... Ses kaydı da yükleyebilirim. Yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim...

merveB

Yeni Üye
Açılmazsa özelden kişiye de doğrudan gönderebilirim...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz 😊
Kuşunuzun videosunu izledim eğitim aşamasında olduğu için ve korkuyla ilgili o sesi çıkarıyor tavsiyem önce kafes içi eğitim parmağınıza kafeste alıştırmaya çalışın sonrasında dışarı çıkarıp dışardan egitebilirsiniz👍

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Savaş baltalarını çıkarmış gibi :) MaşAllah gerekeni şehmus abi söylemiş.

articulatio

Yeni Üye
Ejderha gibi mübarek 😂. Şehmus abi de demiş zaten ciddi mânâda kızmış size. Zaten yavru şu an, baya küçük. Büyüyene kadar bir müddet böyle garip sesler çıkarıyorlar ötmeyi öğrenene kadar. Erkekse düzgün ötebilene kadar keyfinize bakın ötmeye başlayınca Allah sabır versin size😃.

Merhaba. Ben bir sultan papağanı besliyorum. İyi ötüyor, bizi seviyor ama arada kafesteyken 'hırf' diye bir ses çıkarıyor. Kuşumun birşey varımdır? Hızlı cevap verirseniz sevinirim.

Paşanınbabası

Yeni Üye
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz 😊
Kuşunuzun videosunu izledim eğitim aşamasında olduğu için ve korkuyla ilgili o sesi çıkarıyor tavsiyem önce kafes içi eğitim parmağınıza kafeste alıştırmaya çalışın sonrasında dışarı çıkarıp dışardan egitebilirsiniz👍
Benimde sultan papaganim var ve el beslemesi. Ele gelmesinde falan bir sorun yok gayet enerjik fakat özellikle omzuma çıkıp bu sesleri çıkarıyor ve kızgın olduğunu sanmıyorum. Acaba konuşmaya çalışıyor olabilir mi

cerenimo

Yeni Üye
Benim kuşum garip bir ses çıkarıyor dişi kuş erkek kusa çıkarıyor bu sesi (sultan papagani)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benim kuşum garip bir ses çıkarıyor dişi kuş erkek kusa çıkarıyor bu sesi (sultan papagani)
Merhabalar, ailemize hoş geldiniz 🙂 eski konuları canlandırmaktan ziyade, yeni bir konu açarak oraya sesi çıkardığı anın kısa bir videosunu da eklerseniz daha rahat yardımcı olunabilir. Videoyu streamable com üzerinden yükleyip linkini konunuza ekleyin 🙏 ayrıca kendinizi ve kuşlarınızı tanımaktan, kuşlarınızla tanışma hikayenizi de dinlemekten mutluluk duyarız 🤩

Üst Alt