• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım çok kötü

Zehra

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun. Kuşu sıcak tutun. Yem yemiyor ise elle besleme yapın direnci düşmesin. İmkan varsa kanatlı uzmanına götürün. İmkan yoksa üstatlar yardımcı olmaya çalışacaktır

Zehra

Yeni Üye
Bilgi için teşekküler😊 deneyeceğim

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye

Zehra

Yeni Üye
Şey nas yapılan ikisinde suya mı karıştırmam yoksa 2 gün sirkeli su 2 gün vitaminmi vereceğim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba dışkıda hastalık var ..ilk yapmanız gereken elle besleme maması ve aparatı temin etmek elle besleme yapmanız gerekiyor.. sonra ilaç tedavisi gerekiyor.. bulabilirseniz vitaform fayda gösterir 👍

Gizemmim

Yeni Üye
Hastalık nedir sizce ? Dışkıda hangi belirtiden anladınız ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hastalık nedir sizce ? Dışkıda hangi belirtiden anladınız ?
Dışkıda bağırsak enfeksiyonu görünüyor yeni başlamış olduğu için vitaform önerdim 👍 yem yemiyor dediği için de elle besleme yapmasi gerektiğini söyledim sizin eklemek istediğiniz varsa lütfen çekinmeden yazın 👍🙏

Gizemmim

Yeni Üye
Yok üstadım öğrenmek için sordum bende 🤷🏽‍♀️ Sonuçta hepimiz böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz en azından öğrenelim nedir ne değildir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yok üstadım öğrenmek için sordum bende 🤷🏽‍♀️ Sonuçta hepimiz böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz en azından öğrenelim nedir ne değildir
Estağfurullah kardeşim ben gerçekten bilgi ve öğrenmeye her zaman açığım biz burada fotolardan videolardan gördüğümüz kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz 😊 dışkinin içindeki lekeler enfeksiyon başlamış olduğunu gösteriyor çok ilerlemeden tedavi gerekiyor ilk önce vitaform önerdim bunu 5 gün kullandıktan sonra tekrar dışkı resmi görerek ve durumuna göre daha spektrumlu antibiyotik de öneririz👍

Gizemmim

Yeni Üye
Estağfurullah kardeşim ben gerçekten bilgi ve öğrenmeye her zaman açığım biz burada fotolardan videolardan gördüğümüz kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz 😊 dışkinin içindeki lekeler enfeksiyon başlamış olduğunu gösteriyor çok ilerlemeden tedavi gerekiyor ilk önce vitaform önerdim bunu 5 gün kullandıktan sonra tekrar dışkı resmi görerek ve durumuna göre daha spektrumlu antibiyotik de öneririz👍
Sayenizde bizde bilgileniyoruz 🙏🏽 Minnettarım. Şu aşamada diayzme 256 kullanmasının bir yararı olur mu ? Vitaform antibiyotik içeriyor sanırım.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sayenizde bizde bilgileniyoruz 🙏🏽 Minnettarım. Şu aşamada diayzme 256 kullanmasının bir yararı olur mu ? Vitaform antibiyotik içeriyor sanırım.
Vitaform içeriğinde sindirim duzenliyici olduğu için Diyazm onermedim ama sonrasında Diyazm olabilir 👍

Üst Alt